Milan pobijedio Romu 3-1, Ibrahimović promašio penal | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 15

Milan nadigrao Romu pa Zlatan promašio penal u zadnjoj minuti

Milan nadigrao Romu pa Zlatan promašio penal u zadnjoj minuti

Uraganski su krenuli domaćini s dva gola u prvih 17 minuta, a nakon toga im je pomogao i Karsdorp koji je pocrvenio. Zlatan je asistirao Leao za konačnih 3-1, a na kraju utakmice je promašio penal

VIDEO

U prvom od dva derbija 20. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru pobijedio Romu sa 3-1 približivši se vodećem Interu na bod zaostatka. "Rossoneri" su stigli do pobjede premda nisu mogli računati na čak deset igrača zbog koronavirusa i afričkog Kupa nacija.

italian soccer Serie A match - AC Milan vs AS Roma

Domaćin je poveo već u osmoj minuti golom Oliviera Girouda iz penala koji je skrivio Tammy Abraham igrajući rukom, a sudac Daniele Chiffi je pokazao na bijelu točku nakon pregleda video snimke. Samo devet minuta kasnije domaćin je i drugi put zatresao mrežu Ruija Patricija i to nakon velike pogreške gostujuće obrane.

Ibanez je neoprezno vraćao loptu svom vrataru, Giroud je presjekao loptu, pucao po golu i pogodio prečku, no Junior Messias je odbijanac pospremio za 2-0, da bi Roma u 41. minuti smanjila Abrahamovim golom.

Serie A - AC Milan v AS Roma

Milan je bio korak do trećeg gola u 51. minuti kada je Brahim Diaz pucao s ruba šesnaesterca, ali je pogodio prečku. Gosti su u 74. minuti ostali s igračem manje nakon što je isključen Rick Karsdorp, a minutu kasnije domaćin je još jednom pogodio okvir suparničkog gola, ovoga puta Alessandro Florenzi.

Milan je pobjedu potvrdio u 82. minuti kada je Rafael Leao zabio za 3-1. U posljednjim trenucima susreta Milan je mogao zabiti i četvrti gola nakon što je Gianluca Mancini skrivio kazneni udarac i pritom zaradio drugi žuti. Pucao je Zlatan Ibrahimović, ali je Rui Patricio obranio.

Serie A - AC Milan v AS Roma

Ante Rebić nije nastupio za domaći sastav. Milan se ovom pobjedom približio vodećem Interu na bod zaostatka, no aktualni prvak ima i utakmicu manje. Roma je šesta sa 32 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner