Obavijesti

Sport

Komentari 156

Milan srušio Juve: Novi Pirlo pokazao zašto ga tako zovu!

Milan srušio Juve: Novi Pirlo pokazao zašto ga tako zovu!
8

AJME, GOLČINE! Milan je nakon četiri godine pobijedio Juventus na San Siru golom Manuela Locatellija (18) kojeg su Talijani prozvali novim Pirlom. Sad znamo i zašto...

VIDEO

Milan je u velikom talijanskom derbiju srušio vodeći Juventus na San Siru! Rossoneri su slavili eurogolom mladog 18-godišnjeg veznjaka Manuela Locatellija.

Football Soccer - AC Milan v Juventus Serie A

Mlada nada talijanskog nogometa potegnula je s desne strane, a lopta je od prečke završila iza leđa Gigija Buffona. Milanu je ovo prva pobjeda protiv Juventusa nakon četiri godine. Rossoneri su zadnji put slavili protiv Stare dame 2012. godine, a tada im je trener bio Massimiliano Allegri, današnji trener Juventusa.

Sudac Juveu poništio gol nakon snimke

Juventus je sa strašnom statistikom stigao na San Siro. U zadnjih devet utakmica sedam puta je slavio protiv Milana, a dvaput je današnjeg protivnika dobio u susretima kupa u produžecima, nakon što u 90 minuta nije bilo protivnika.

No deseta je bila sreća.

Mario Pašalić bio je na klupi Milana, kao i Mario Mandžukić na drugoj strani, ali on je dobio šansu zadnjih 15 minuta. Marka Pjace još nema zbog ozljede.

Nakon po jedne šanse na svakoj strani u pravom, tvrdom i čvrstom talijanskom derbiju, Paulo Dybala morao je van. Već nakon pola sata ozlijedio je zadnju ložu i Cuadrado je bio u igri. 

U 36. minuti Juventus je zabio preko Miralema Pjanića koji je izveo slobodnjak, ali sudac je poništio gol nakon pregleda snimke. Bonucci je zasmetao golmanu Milana, a kako je bio u zaleđu, Rizzoli je pokazao kako nema gola.

Locateliiiiiii...

Milan je poveo u nastavku prekrasnim golom Manuela Locatelli. Čak ni veliki Buffon nije tu mogao ništa. Locatelliju je to drugi gol u Seriji A iz dva udarca u okvir.

Dobra statistika...

Milan je stigao Juventusu na samo dva boda zaostatka.

Na isti zaostatak ima šansu doći i Roma koja u nedjelju dočekuje Palermo.

Serie A:

Milan - Juventus 1-0 (Locatelli 65)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše