Sport

Komentari 16

Milanu neće biti lako u Rijeci, a možemo s Austrijom i AEK-om

Milanu neće biti lako u Rijeci, a možemo s Austrijom i AEK-om

Drago mi je i zbog naših navijača, koji će imati lijepa gostovanja u lijepe gradove, europske prijestolnice, i vjerujem da ćemo još jednu jesen uživati u europskom nogometu, kaže Mance

To su još nekoliko spektakularnih nogometnih noći za navijače Rijeke i sretni smo što smo dio tog spektakla. To su sve veliki, ogromni klubovi, međutim Rijeka je narasla kroz godine i vjerujem da se možemo oduprijeti na pravi način svemu tome, rekao je Ivan Mance.

Sportski direktor Rijeke najavio je povratak bijelih u grupnu fazu Europske lige treći put u povijesti kluba, prvi put to će biti na Rujevici. Ždrijeb u Monacu smjestio ih je u skupinu D s talijanskim velikanom Milanom, bečkom Austrijom i atenskim AEK-om.

- Naravno da puno navijača Milana u Rijeci jedva čekaju vidjeti Milan na Rujevici, vjerujem da im neće biti lako ovdje. Isto tako, ostali su klubovi s bogatom poviješću, ali bit ćemo spremni oduprijeti im se - rekao je Ivan Mance i dodao:

- Drago mi je i zbog naših navijača, koji će imati lijepa gostovanja u lijepe gradove, europske prijestolnice, i vjerujem da ćemo još jednu jesen uživati u europskom nogometu.

Rijeka je u prvom nastupu u EL-u 2013/14. osvojila četiri boda u skupini s Lyonom, Betisom i Guimarãesom, a sezonu potom imala je još bolji učinak: sedam bodova u skupini s Feyenoordom, Sevillom i Liègeom.

- Dosad smo uvijek pokazivali da se dobro snalazimo u tim europskim utakmicama i igrali smo protiv velikih klubova i velikih momčadi. OK, Milan je ovo ljeto složio nekakvu megamomčad, vidjet ćemo, naravno, kako će to izgledati, ali već su pokazali da su jaki - kaže Mance i nastavlja o druga dva suparnika u skupini:

- Austriju smo gledali sad protiv Osijeka, vjerujemo da možemo igrati s njima, a AEK ne poznajem toliko pa ne mogu reći... Znam da su dosta uložili, doveli dosta igrača koji imaju nekakav igrački pedigre i povijest, međutim siguran sam da možemo igrati s njima.

Najčitaniji članci