Obavijesti

Sport

Komentari 50

Miočićev otac: Povrijeđen mu je jedino ego. Želio bih da se još bori, ali to se tiče i njegove žene

Miočićev otac: Povrijeđen mu je jedino ego. Želio bih da se još bori, ali to se tiče i njegove žene

Ja sam razgovarao s njim kad je bio u bolnici, zvao me i kaže super, nije mu ništa. Samo su ga pregledali i to je to. Jedino što mu je povrijeđeno je ego, a što se drugog tiče, ništa, rekao je Bojan Miočić...

VIDEO

Nakon dvije sjajne pobjede protiv Daniela Cormiera, Stipe Miočić (38) je u meču protiv Francisa Ngannoua ostao bez pojasa. Kamerunac je dominirao kroz cijeli meč i potpuno zasluženo došao do pojasa nakon nokauta u drugoj rundi.

Pokretanje videa...

Stipe Miočić pomaže Petrinji 00:47

Stipe se oglasio dan nakon poraza, bio je razočaran i tužan jer je, kako on smatra, iznevjerio svoje fanove koje je toliko puta do sada razveselio. Nakon borbe preskočio je press konferenciju te otišao u bolnicu na CT mozga, ali na kraju je prošao bez ikakvih posljedica.

Miočić nije govorio o budućim planovima, cilj mu se odmoriti i dočekati sinčića kojeg će mu supruga Ryan Marie roditi na ljeto, a za Novu TV se javio njegov otac Bojan koji je rekao kako bi još koji put htio vidjeti sina u oktogonu iako mu je 38 godina. Poraz je njegovom sinu teško pao.

MMA: UFC 260

- Ja sam razgovarao s njim kad je bio u bolnici, zvao me i kaže super, nije mu ništa. Samo su ga pregledali i to je to. Jedino što mu je povrijeđeno je ego, a što se drugog tiče, ništa - rekao je Bojan. 

Stipe je tako ostao bez titule koju je prvi put osvojio 2016. godine pobijedivši Werduma, branio ju je triput, a onda ju i izgubio prije tri godine izgubivši od Cormiera. No potom ju je opet vratio u ljeto 2019. godine te u kolovozu prošle godine obranio. 

Već mu je 38 godina, mnogi ga povezuju s mirovinom i pitanje je hoće li mu UFC dati novu šansu za teškaški pojas. Jon Jones bi mogao biti sljedeći protivnik Francisu Ngannou, Miočić bi tek nakon toga mogao dobiti novu šansu, ali jasno je svima da mu čekanje ne ide u koristi.

Iako njegov sin nije htio vruće glave govoriti o budućnosti, Bojan kaže kako bi volio gledati Stipu još jednom protiv Ngannoua.

- Ja bih htio još jednu, pa da se vidi tko je bolji. Isto kao i s Cormierom... Po mome, ja mislim da ide dalje, ali opet to je između njega i žene da se dogovore - završio je Bojan Miočić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka