Obavijesti

Sport

Komentari 35

Mirko: Bit će krvavo u Japanu, vratili su najokrutnija pravila...

Mirko: Bit će krvavo u Japanu, vratili su najokrutnija pravila...
6

LAKTOVI, GAŽENJE Radi se o starim Pride-ovim pravilima, dozvoljeni su "soccer kickovi", gaženje, koljena u glavu u parteru, a uz to su ubacili i laktove, kaže Mirko Filipović

VIDEO

Mirko Filipović vraća se u ring. To je manje, više poznato svima. Legendarni Cro Cop borit će se u Japanu na turniru na kojem će biti i Brazilac Wanderlei Silva.

Obojica bi trebala imati automatski prolaz u drugu rundu i završnicu turnira koja se održava 29. i 31. prosinca u Super Areni u gradu Saitami.

Mirko je ranije otkrio kako se vraća MMA borbama jer mu je nanesena sportska nepravda te da to nema nikakve veze s novcem.

U nešto ležernijem tonu, Cro Cop je objavio video na Facebooku u kojem iz kreveta sa sparing partnerom Stipom Drvišem priča o svom povratku.

Najokrutnija pravila do sad

- Odlučio sam prihvatiti Rizinovu ponudu, japanske organizacije legendarnog Pride-a. Nakon što sam objavio kraj karijere zvali su me sa svih kontinenata, ali sve sam odbio. Nije mi to bilo napeto niti sam imao želju - počeo je Mirko i nastavio.

- Nakon razgovora s vlasnikom Rizina, nekadašnjim vlasnikom i prvim čovjekom Pride-a s kojim sam imao odličnu suradnju, poslovnu i prijateljsku, odlučio sam nastupiti na turniru teškaša i to je to. Rizin je napravio suradnju s više manje svim relevantnim organizacijama, osim naravno UFC-a. Tako da će tu biti prvaci tih ogranizacija i to će dati kredibilitet eventu - priča naš borac iz tokijskog hotela.

- Bit će krvavo. Pride-ova najokrutnija pravila do sada. Radi se o starim Pride-ovim pravilima, dozvoljeni su udarci nogom u glavu dok je protivnik na podu, gaženje, koljena u glavu u parteru i plus laktovi, to prije nije bilo dozvoljeno.

Igor Kralj/PIXSELL

Nisam lovio Pokemone

Mirko se javio iz hotela koji mu budi lijepa sjećanja. U Japanu je stekao status legende.

- Ovo je 56. put da sam u Japanu kao borac. Većinu svojih borbi u Japanu odradio sam odlazeći upravo iz ovog hotela - rekao je Cro Cop.

Hrvatski borac za kraj je prekinuo nagađanja da lovi Pokemone. 

- Mislio sam da ljudi razumiju da je to zafrkancija. Otkud bih ja tražio Pokemone?! - dodao je Mirko, koji je uoči odlaska u Japan objavio video u kojem se sprda s ljudima koji trčkaraju s mobitelima tražeći virtualna džepna čudovišta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe