Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Mirta Šurjak 'ukrala' Pušnika: Marijan je trenirao 'marjanke'

Danas je jedan od treninga 'marjanki' vodio šef struke splitskog Hajduka Marijan Pušnik, čime se predsjednica ŽNK Marjan Mirta Šurjak pohvalila na Instagramu

Foto: Tomislav Gabelić/24sata
6 komentara

Splitski ŽNK Marjan početkom rujna dobio je novu predsjednicu, atraktivnu novinarku Mirtu Šurjak. 

Novinarka HRT-a kojoj je posao pratiti Hajduk, na godišnjoj skupštini ŽNK Marjana jednoglasno je izabrana za predsjednicu, dok su igračice Marjana od Hajduka dobile travnjak na korištenje.

- Ajmo, idemo, ide žoga, dodaj taj balun u prostor - vikao je Marijan Pušnik, no ne igračima Hajduka, nego curicama iz Ženskog nogometnog kluba Marjan, kojima je jučer na pomoćnom terenu Poljuda održao pokazni trening.

- A tko će ih odbiti? Predsjednica Mirta Šurjak me zamolila, njihov trener Jozo Pirić mi je bio trener u Dravogradu, a cure su poslušne i žele naučiti nešto novo – kazao je trener Hajduka, koji je s pomoćnikom Žigom Kljajićem učio cure tajnama nogometne igre, tehnike, taktike....

- Bilo je izuzetno zanimljivo, baš užitak, nadam se da će trener Pušnik održati još koji trening, ispričala nam je Karla Šabašov, jedna od najboljih kadetkinja Marjana, novog prvaka Dalmacije.

Pušnik je planirao s djevojčicama odraditi trening u trajanju od četrdesetak minuta, no rad se produžio na sat i pol.

- Užitak je bio odraditi trening s Marjanom. Djevojčice su odlične, one bolje slušaju od muškaraca. Zaslužile su punu pažnju, jer slušaju bolje od mojih igrača, a mogu vam reći da tu ima kvalitete, ima nekih koje bi po znanju mogle i u Hajduk – nasmijao se Pušnik, koji nije prvi trener Hajduka koji pomaže Marjanu.

Prije desetak godina pokazni trening Marjankama vodio je i Ćiro Blažević.

- Volio bih da se suradnja Hajduka i Marjana još više produbi, da se po cijeloj Dalmaciji osnuje puno ženskih klubova. I neka nastave putem Marjana, koji rade odličan posao, vidi se to i po broju djevojčica, ali i po njihovom znanju - zaključio je Pušnik, koji je nakon treninga pozvao djevojčice u krug i povikao:

- Iznad svih.

- Marjan – uzvratile su djevojčice.

- Pa mi imamo isto ime – nasmijao se trener Hajduka.

VIDEO

 

Marijan Pušnik&Marjanke⚽️⚽️⚽️trening u tijeku@hnkhajduk

Videozapis objavljuje Mirta (@mirta.surjak1)

ŽNK Marjan prošle je sezone završio na petom mjestu, a ukoliko nastave 'krasti' trenera 'bilima', taj bi se rezultat mogao i popraviti.

 

Žene preuzele balun u Splitu⚽️⚽️nove snage ŽNK"Marjan"

Fotografiju objavljuje Mirta (@mirta.surjak1)

Naši partneri pišu
Message