Sport

Komentari 110

Hrvatske kraljice s krunama na glavi: I izbornik je dobio svoju

Hrvatske kraljice s krunama na glavi: I izbornik je dobio svoju

Prilikom izlaska na dodjelu medalja svaka od djevojaka imala je posebnu krunu na glavi pa su kao misice-princeze došetale do postolja preuzeti svoje brončano odličje. Krunu je dobio i izbornik Šoštarić

Vesele i šašave rukometašice ne prestaju očaravati vedrim karakterom. Nakon što je nekolicina upala u kadar kapetanici Katarini Ježić dok je davala izjavu EHF-u pa su zajedno zapjevale, nakon što su Ana Debelić i Ćamila Mičijević odradile intervju za pamćenje, rukometašice su priredile novu zafrkanciju.

POGLEDAJTE VIDEO: Brončane Hrvatice s krunama

Prilikom izlaska na dodjelu medalja svaka od njih imala je posebnu krunu na glavi pa su kao misice-princeze došetale do postolja preuzeti svoje brončano odličje. A kako i ne bi kada im je nadimak 'Kraljice šoka'!

Odlična atmosfera vlada u redovima Hrvatica, atmosfera koju čak ni izbornik Nenad Šoštarić nije htio pokvariti pa je i on bez previše nećkanja nataknuo krunu na glavu.

Njegova je ipak bila nešto muževnija i nalikovala je više kruni nego tijari, no ne sumnjamo da bi mu i alternativa sasvim dobro stajala.

POGLEDAJTE SLAVLJE RUKOMETAŠICA:

Najčitaniji članci