Obavijesti

Sport

Komentari 1

Misterij Brozović: Zašto Marcelo još nije zaigrao nakon SP-a?

Misterij Brozović: Zašto Marcelo još nije zaigrao nakon SP-a?

Nakon ozljede u rujnu, Brozović se na knap spremio za Svjetsko prvenstvo gdje je imao punu minutažu. Ozlijedio se protiv Argentine pa propustio Maroko. Polufinale SP-a je zadnja utakmica u kojoj je zaigrao

VIDEO

Kod njega nećete vidjeti neki čarobni dribling ili atraktivan potez od kojeg ćete pasti na stražnjicu. Možda neće zabijati svaku utakmicu i donositi pobjede, ali on je jedan od onih bez kojeg klubovi ne mogu. Dirigent koji upravlja orkestrom. Nekad izgleda kao da može igrati tri utakmice u komadu, a kada je lopta kod njega u nogama, kao da je u sefu. 

Marcelo Brozović već je godinama jedan od najvažnijih igrača Intera. Bio je bitan kotačić na putu do prve titule nakon 11 godina čekanja, ali i prošlosezonskog osvajanja Kupa. No, ove sezone je zbog problema s ozljedama odigrao tek 12 utakmica, a njegov izostanak se itekako osjeti.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil

Brozović je krajem rujna prošle godine ozlijedio zadnju ložu na utakmici protiv Austrije u Ligi nacija. Inter je bez njega bio osam susreta, dozirali su ga po povratku, nadajući se kako će biti spreman za nastavak sezone. Međutim, Marcelo je u međuvremenu  otišao na Svjetsko prvenstvo gdje je imao punu minutažu, no novi peh. Ozlijedio se protiv Argentine u polufinalu, zbog čega je propustio utakmicu protiv Maroka za treće mjesto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Činilo se kako je riječ samo o bezazlenoj ozljedi koja će proći nakon nekoliko dana odmora, no već je kraj siječnja, a hrvatski reprezentativac još nije zaigrao u dresu Intera u novoj godini. Propustio je utakmice protiv Napolija, Monze, Verone i Empolija u prvenstvu, susret protiv Intera u talijanskom superkupu te Kup utakmicu protiv Parme. Polufinale SP-a mu je posljednji susret koji je odigrao.

Gdje je jedan od najbitnijih i nezamjenjivih igrača, pitaju se mnogi. Kako klub nije objavio konkretne informacije o njegovoj ozljedi, pojavila se zabrinutost među navijačima o potencijalnom narušenom odnosu između njega i kluba. Sumnje je dodatno probudila i vijest kako je Barcelona Interu ponudila Kessieja u zamjenu za Brozovića. 

italian soccer Serie A match - Udinese Calcio vs Inter - FC Internazionale

No, nije ništa od toga, nema ga zbog neugodne ozljede, pišu talijanski mediji. Brozović osjeća bol u listu na lijevoj nozi, zbog čega i dalje trenira individualno i teško je procijeniti kada će se vratiti. Inzaghi se nada da će to biti do utakmice s Milanom 5. veljače.

Inter je na četvrtom mjestu Serie A s 37 bodova. Hakan Calhanoglu  preuzeo je Marcelovu ulogu centralnog veznjaka, no osjeti se da to nije to. Nerazzurrima itekako fali stari Broz, toga je svjestan trener Simone Inzaghi, ali i navijači. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu