Obavijesti

Sport

Komentari 0

Mladi igrači položili: Hrvatska slavila u Rusiji u Svjetskoj ligi

Mladi igrači položili: Hrvatska slavila u Rusiji u Svjetskoj ligi
1

Pomlađena hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je Rusiju u 5. kolu Svjetske lige 14-10 (4-3, 4-2, 4-3, 2-2), u utorak u Ruzi, gradiću u Moskovskoj oblasti

VIDEO

Hrvatsku su do pobjede sa po četiri gola predvodili Antonio Petković i Loren Fatović, tri je gola postigao Anđelo Šetka, dva Ivan Krapić, a u strijelce se upisao i Marko Macan.   
 
- Vrlo korektno odrađena utakmica, iako rezultat nije bio primarno u planu. Uvijek je lijepo pobijediti. Ono što me čini posebno zadovoljnim je odlična reakcija nekolicine mladih igrača, koji su i danas pokazali da se na njih s punim pravom puno očekuje u budućnosti - rekao je izbornik Ivica Tucak nakon dvoboja u Moskvi.
 
U Ruzi su za Hrvatsku igrali: Marko Bijač, Ivan Marcelić, Antonio Petković, Antonio Buha, Boris Pavlović, Anđelo Šetka, Ivan Krapić, Ante Vukičević, Marko Macan, Ivan Buljubašić, Marino Čagalj, Loren Fatović i Ivan Domagoj Zović.
 
Hrvatsku 10. svibnja očekuje dvoboj posljednjeg, 6. kola Svjetske lige protiv reprezentacije Italije u Siracusi koja će biti odlučujuća za plasman na završni turnir.

Talijani su u prvoj utakmici, odigranoj u prosincu 2015. u Dubrovniku, svladali Hrvatsku s 9-8 te su zahvaljujući toj pobjedi prvi u skupini s maksimalnih 15 bodova. Hrvatska ima 12 bodova, Rusija tri, a Turska je bez bodova.

Na završni turnir Svjetske lige, koji će biti odigran od 21. do 26. lipnja u kineskom Huizhou, plasirat će se samo pobjednik skupine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića