Obavijesti

Sport

Komentari 33

Brodić s dva gola srušio Goricu!

Brodić s dva gola srušio Goricu!
3

Nakon loših 45 minuta, gledali smo odličan nastavak. Poveli su domaći brzo po povratku, a Gorica se vratila u igru 15. minuta prije kraja susreta. No, presudio im je bivši igrač u 88. minuti susreta

U prvoj utakmici 26. kola HNL-a Varaždin je kao domaćin svladao Goricu sa 2-1 (0-0). Domaće je u prednost doveo Fran Brodić (53), poravnao je Josip Mitrović (74), da bi pobjedu Varaždinu svojim drugim golom osigurao Brodić (87).

Aktivniju i bolju igru domaćini su okrunili vodeććim golom u 53. minuti. Drožđek je odličnom loptom proigrao Šegu koji je na lijevoj strani utrčao u suparnički kazneni prostor i zatim uputio prizemnu loptu na peterac gdje je natrčao Brodić i zatresao mrežu.

Varaždin: Utakmica 26. kola Prve HNL između NK Varaždin i HNK Gorica

Sredinom drugog poluvremena ozlijedio se ponajbolji igrač Varaždina Teklić, a trener Kovačević je odlučio istovremeno s travnjaka povući još jednog kreativca Drožđeka što se odrazilo i na odnos snaga. Igru su u svoje noge preuzeli gosti te bili nagrađeni pogotkom za izjednačenje. Fućak je u 74. minuti uputio dobar ubačaj s lijevog krila, u domaćem kaznenom prostoru Matavž i Vojtko su nadvisili domaće stopere nakon čega je lopta pala pred Mitrovića koji je stigao iz drugog plana te matirao Zeleniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon uspavanke, uslijedilo odličnih 45 minuta

Krenuli su posljednjeplasirani gosti u završnici utakmice i po pobjednički gol, no umjesto toga iz protunapada su primili pogodak koji ih je koštao poraza. Pilj je glavom raščistio situaciju pred vratima Varaždina, lopta je stigla do Banovca koji je pokušao proigrati Šegu, taj je pokušaj blokiran, ali lopta je ponovno stigla do Banovca koji je iz drugog pokušaja potražio Brodića, a ovaj je pretrčao svog čuvara i onda pogodio bliži kut loše postavljenog Radoševića. Za Brodića je ovo 10. prvenstveni pogodak ove sezone kojim je izbio na drugo mjesto ljestvice strijelaca, ispred njega je samo Livaja sa 17 golova.

Varaždin: Utakmica 26. kola Prve HNL između NK Varaždin i HNK Gorica

Ovom pobjedom Varaždin je skočio na četvrto mjesto ljestvice sa 36 bodova, koliko ima i treći Osijek, dok dva boda manje imaju peta Istra 1961 i šesta Rijeka. Gorica je, pak, ostala na 16 bodova, sedam manje od devetog Šibenika. Na vrhu je Dinamo sa 56 bodova, devet manje ima drugi Hajduk.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
26. KOLO HNL-a 17:00 , STADION VARTEKSA, VARAŽDIN
Varaždin
53', 88' Brodić
2 : 1
Gorica
74' Mitrović
Sortiranje događaja
KRAJ

Gotova je utakmica u Varaždinu, sva tri boda ostaju u Zagrebačkoj ulici!

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao pet minuta nadoknade.

88' GOL VARAŽDIN 2-1

A tko bi drugi nego Fran Brodić! Pretrčao je u kontri obranu gostiju, zabio i Varaždin ima novu prednost!

83'

Evo opet Mitrovića. Opalio je sa sedamnaestak metara od gola i promašio vrata, a odmah nakon toga uzeli su gosti loptu i opet je prijetio Mitrović, ali obranio je to Zelenika.

80'

Moglo je sad biti neugodno za Varaždin. Potegnuo je Jurica Pršir, ali lopta je otišla iznad gola.

Komentari 33