Obavijesti

Sport

Komentari 3

'Mnogi gledaju moj fizički izgled pa im se u kavezu svijet okrene naglavačke. Neću mijenjati stil'

'Mnogi gledaju moj fizički izgled pa im se u kavezu svijet okrene naglavačke. Neću mijenjati stil'

'Trebam imati presing i ne pustiti ga da diše. Dovršiti stvari na parteru kao što sam to već napravio. Imam svoj stil borbe - ima ga i Khabib koji ga nije mijenjao, pa je došao do vrha', rekao nam je 'Croata' prije KSW-a

VIDEO

U srpnju je slavio u povratničkom meču nakon pet godina i najavio pohod na velike stvari, a to se polako počelo ostvarivati. Francisco 'Croata' Barrio (31) debitirat će u najjačoj europskoj organizaciji slobodne borbe, poljskom KSW-u na jakoj priredbi. Prije toga je debitirao u komentatorskoj stolici.

Croata dosta niži, Pejić je željan borbe, a Erslan jasan: And new!
Croata dosta niži, Pejić je željan borbe, a Erslan jasan: And new!

- Bilo je naporno, prvi sam put komentirao, a trajalo je pet sati. No, ponovio bih to i svidjelo mi se. Nadam se da sam bio dobar. Bilo je dobrih dečki, neki su me iznenadili, ali vidi se na njima da ne razmišljaju previše u kavezu i da kreću na sve ili ništa i još ne razmišljaju - osvrnuo se na amatersku ligu FNC-a Francisco 'Croata' Barrio (31). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije dva je tjedna debitirao u komentatorskoj ulozi, a sad će debitirati i u KSW-ovom kavezu. Borit će se na priredbi KSW 56 koju predvode naš Roberto Soldić i Poljak Michal Materla, a sunaslovna borba večeri je ona između Ivana Erslana i Tomasza Narkuna za titulu u poluteškoj kategoriji.

'Pančijev' će protivnik biti mladi Poljak u naletu, Mateusz Legierski (24) koji u profesionalnoj karijeri ima šest mečeva i šest pobjeda. Meč je uletio na 'short notice' te je dogovoreno da će se boriti u 'catchweightu' do 73 kilograma. 

- Ja trebam uvijek skidati kilograme, ali bila je ta ponuda pa sam pristao. Imao sam pet-šest kila viška, ali nije bilo problema. Puno je lakše sad kad skidamo kilograme s Nutrivisionom jer možemo više jesti, a nemamo problema na vagi. A meni to posebno odgovara jer ja se ne trpam s 'junk foodom', već volim količinski puno pojesti - pojasnio je 'Croata'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Na treningu s Croatom

Pokretanje videa...

Na treningu s CROATOM: 'Vaso Bakočević je propao borac, a Ivan Erslan će dokazati da je najbolji' 08:26

Protivnik nadimka 'Dynamite' viši je od argentinsko hrvatskog borca te ima sličan stil borbe kao njegov prošli protivnik Aleksandar Janković

- Udarač je, jako je sličan stilu Jankoviću i takav je stil borca. Radi sve, ima jake udarce, ali spreman sam jer imam svoj stil borbe koji ne mijenjam. Ići ću prema naprijed, pokušat mu skratiti distancu i pobijediti. Poljaci guraju svoje borce pa tako i njega, ali ja sam tu da sam sebe gurnem dalje. S Forgijem i Drobcem jako dobro radim, ali protiv Mateusza trebam imati presing i ne pustiti ga da diše. Dovršiti stvari na parteru, kao što sam to već napravio. Imam svoj stil borbe kao i Khabib koji ga nije mijenjao i došao do vrha - objašnjava 'Panči' pa dodaje:

-  Cijeli život sam u sportu i znam kako je to jer ne izgledam kao profi borac nego običan dečko pa iznenadim. Mnogi gledaju moj fizički izgled i loše me procjene pa im se u kavezu svijet okrene naglavačke.

A Francisco je nedavno i sudjelovao u kulinarskom izazovu u paru sa ring djevojkom Dagmar Plišić protiv njezine sestre Ree i borca Patrika Čelića i - pobijedio.

Croata je sparirao s Conorom: 'Vaso bi mogao popiti šamar!'
Croata je sparirao s Conorom: 'Vaso bi mogao popiti šamar!'

- Odazvao sam se pozivu i bilo je jako zabavno, na kraju smo i pobijedili. Ali nisam ja neki kuhar, znam nešto napraviti, malo sam lijen po tom pitanju. Žena je ipak na tom području glavna - našalio se Francisco.

Pokretanje videa...

Napravili kaos u kuhinji! Croata i Patrik Čelić spremali ‘zdravi’ ručak s ring djevojkama 16:41

Potpisao je borac iz ATT-a ugovor s KSW-om na četiri borbe pa se tako postavlja pitanje kad će u kavez sa rivalom, Vasom 'Psihopatom' Bakočevićem (31).

- Od četiri borbe, jednu čuvam za njega. Ali neću sad posvetit vrijeme tom patuljku, imam bitnijeg posla. Znat će kad će doći red na njega, a onda možemo razgovarati - jasno je završio 'Croata'.

KSW 56 na rasporedu je u subotu, 14. studenog, u večernjim satima u poljskoj Varšavi, a osim 'Croate' bore se spomenuti Erslan i Soldić te Filip 'Nitro' Pejić (28) koji ulazi u kavez protiv Sebastiana Rajewskog (28, 9-5-0).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja