Obavijesti

Sport

Komentari 23

Dinamo čeka paklena atmosfera u Varšavi: Evo gdje gledati...

Dinamo čeka paklena atmosfera u Varšavi: Evo gdje gledati...

Uzvrat očekujemo u izuzetno dobrom ozračju, svjesni da smo napravili puno dobrih stvari i izdominirali u fazi napada, kazao je trener Dinama. Uzvrat trećeg pretkola Dinama i Legije igra se od 21 sat u Varšavi uz prijenos na HNTV-u

VIDEO

Dinamo danas u Varšavi od 21 sat igra uzvratni susret 3. pretkola Lige prvaka protiv Legije, a tih 90 minuta uvelike bi moglo odlučiti u kojem europskom natjecanju će hrvatski prvak nastupati ove sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

U prvom susretu (1-1) 'modri' nisu odradili posao kako treba. Legia je neugodan protivnik, ali Dinamo je kvalitetniji i to se moglo vidjeti već u prvom poluvremenu maksimirske utakmice. 'Modri' su prijetili pa i prvi poveli, ali falilo je svježine i koncentracije u završnici. 

Osim što bi se pobjedom plasirali u play-off Lige prvaka i stigli na korak od grupne faze, Dinamo bi osigurao i skupinu Europske lige. Ni to nije mala stvar obzirom na novčani iznos od 3,6 milijuna eura, koliko iznosi plasman u grupnu fazu EL, ali i povijest Dinamovih uspjeha u tome natjecanju.

Uz to, prolaskom nad Omonijom osigurali su grupnu fazu Konferencijske lige. No, apetiti hrvatskog prvaka mnogo su veći, a oni se zovu Liga prvaka. Kvalitetu za to imaju, no nešto će se pitati i Legiju koja se u prvom susretu pokazala tvrdim orahom.

- Uzvrat očekujemo u izuzetno dobrom ozračju, svjesni da smo napravili puno dobrih stvari i izdominirali u fazi napada. Napravili smo taktičke korekcije u obrani i vjerujemo da će to biti dosta za naš cilj - prolazak u daljnju fazu natjecanja. Stabilnost izvedbe je ono najbitnije u utakmici, znači otići u Varšavu mirni i stabilni, vruća srca, ali hladne glave. Pokušat utakmicu planski privest kraju i taj jezičac vage prebaciti na stranu Dinama. Spremni smo nositi se sa svakim imperativom, naravno da je velik, ali jednak je na našoj i njihovoj strani, a mi se možemo s tim nositi - kazao je trener Dinama Damir Krznar. 

Dinamo i Legia sastali se 3. pretkolu Lige prvaka

Udarac za Dinamo je što i dalje ne može računati na kapetana Arijana Ademija koji se ozlijedio u prvom susretu protiv Omonije. Situacija je bolja, kapetan je otputovao s momčadi u Varšavu, ali više kao podrška. Mala je vjerojatnost da ćemo ga vidjeti na travnjaku s kapetanskom trakom oko ruke.

Dinamo i Legia sastali se 3. pretkolu Lige prvaka

Utakmica se igra od 21 sat na stadionu Wojska Polskiego, a prijenos je na HNTV-u. Pobjednik ovog dvoboja će na posljednjoj stepenici za Ligu prvaka igrati protiv pobjednika susreta Crvena zvezda - Šerif (1-1).

Inače, dinamovce će na stadionu Wojska Polskiego dočekati paklena atmosfera. Navijači Legije poznati su po odličnoj koreografiji i neumornim grlima koja sigurno neće štedjeti protiv Dinama nakon što njihov klub ima aktivnih 1-1 prije uzvrata. U ovome trenutku je prodano više od 27 tisuća ulaznica, a na dan utakmice stadion bi mogao biti i rasprodan. Ukupni kapacitet je 31.800.

Sretno, 'modri'!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'