Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Modri' još nisu odustali od stopera, opet želja Alan Franco!

'Modri' još nisu odustali od stopera, opet želja Alan Franco!
1

Dinamo cijelo ljeto želi novog stopera, a u Maksimiru nisu uspjeli dovesti Ygora Nogueiru, Alana Franca, Antu Majstorovića, Benjamina Kuscevica i Rasmusa Lauritsena, pa je sada opet na redu - stoper iz Argentine

VIDEO

Dinamo nastavlja potragu za novim stoperom. Zagrepčani su ovoga ljeta prodali Joška Gvardiola (Leipzig) za kojeg se i dalje ne zna kada će konačno napustiti klub, ali i Emira Dilavera koji je sreću pronašao u turskom Rizesporu. A u Maksimiru od prvog dana ljetnih priprema traže neko novo lice za jačanje obrambene linije.

Pokretanje videa...

Petković reže tortu mačem 01:55

Hrvatski prvak udicu je prvo bacio prema Brazilcu Ygoru Nogueiri iz Gil Vicentea, zatim je 'modrima' u oko upao Alan Franco iz Independientea, želja je bio i Ante Majstorović (Osijek), sve je praktički bilo riješeno s Benjaminom Kuscevicem (Universidad Catolica), a na koncu su neuspješni pregovori odrađeni sa švedskim Norrkopingom oko Rasmusa Lauritsena.

Potraga za novim obrambenim pojačanjem duga je i opsežna, a novog stopera u Maksimiru i dalje nema. Posljednji pregovarački neuspjesi naveli su Zorana Mamića i njegov stručni stožer da se opet jave argentinskom Independienteu, te se opet vrate na početak i još jednom krenu po - Alana Franca. Argentinski mediji pišu kako je Dinamo, poslije dva mjeseca, opet zagrizao za 23-godišnjeg stopera, te ga ponovo želi namamiti u Hrvatsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, i to će sada biti puno teže. Alan Franco je početkom siječnja dobio novi, poboljšani ugovor u Independienteu, pa više ne radi probleme (zbog prvotnog interesa Dinama nije dolazio na treninge) svom treneru. Argentinci navode kako je Dinamo proteklih dana opet ponudio 2,5 milijuna eura za 70% prava na njihovog stopera, no Independiente za Franca želi dobiti oko 5 milijuna eura.

Naravno, to su tek početne razmjene mišljenja, a tamošnji mediji vjeruju kako će i Independiente malo popustiti, pa bi uskoro moglo doći i do nekakvog kompromisa između klubova. Alan Franco bi onda za nekih 3,5 do 4 milijuna eura mogao preseliti u Europu. I vrlo brzo postati novi igrač zagrebačkog Dinama.   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu