Obavijesti

Sport

Komentari 398

Dečki, glavu gore! Dinamo je ipak ostao bez euro proljeća...

Dečki, glavu gore! Dinamo je ipak ostao bez euro proljeća...
11

Dinamo je izgubio od Manchester Cityja 4-1 u 6. kolu Lige prvaka i tako ostao bez europskog proljeća jer je Atalanta dobila Šahtar i osvojila drugo mjesto. Olmo je zabio za Dinamo, a Jesus (3x) i Foden za City...

VIDEO

Navijači Dinama su sanjarili, sve je izgledalo tako nerealno i kao u bajci, ali ta bajka prekinula se u večeri hladne srijede. Olmo je volejčinom zatitrao taj plamenčić nade za prolazak u osminu finala, ali Gabriel Jesus je u drugom dijelu otpuhnuo taj plamenčić zabivši hat-trick, a pridodao mu se i Foden za kraj Dinamovih europskih snova. 

Pokretanje videa...

00:24

Dinamo je izgubio od Manchester Cityja 4-1 i ispao iz Europe. Atalanta je u drugoj utakmici dobila Šahtar 3-0 te su tako osvojili drugo mjesto, a Šahtar je pao na treće mjesto i oni su putnici za Europsku ligu. Spletom svih tih rezultata, Dinamo je ostao bez Europe i sljedeće sezone neće na Maksimiru cvati visibabe. Barem što se tiče europskih utakmica.

Dinamo je hrabro igrao u prvom poluvremenu, čak su i poveli te 24 minute bili u osmini finala Lige prvaka, no City, koji nije u Zagrebu postavio pričuvni sastav već skoro najjači, u drugom dijelu je zaigrao puno ozbiljnije i došao do pobjede.

Champions League - Group C - GNK Dinamo Zagreb v Manchester City

Dvoboj je počeo ranim golom Dinama u 10. minuti, a obrana Cityja je matirana u dva poteza. Kadzior je nabacio s desne strane, a Olmo iz voleja u trku s pet metara zakucao loptu u mrežu.

U 30. minuti pokušaj Oršića glavom brani Bravo, a u 34. minuti je engleski prvak izjednačio. U dugom napadu Cityja čak dva igrača Dinama su ostali ležati, no Englezi nisu izbacili loptu, ubacio je Mahrez s desne strane, a potpuno sami Brazilac Jesus udarcem glavom s pet metara pogađa mrežu. U zadnjim sekundama prvog dijela niti sudac, a niti VAR nije sankcionirao lakat Gojaka u lice Rodrija. 

Već u samom početku drugog dijela Manchester City je stigao do vodstva. U 50. minuti City je izveo brzu i preciznu akciju, u kojoj se u njezinoj završnici minijaturom u petercu Jesus riješio Dilavera i pogodio suprotni kut vrata Livakovića.  U 54. minuti Jesus dolazi do "hat-tricka", na ubačenu loptu Mendyja s lijeve strane Livaković je bio prekratak, a 22-godišnji Brazilac je lako i po treći puta pogodio mrežu. Utakmica se potom bitno umrtvila, sve do 84. minute kada je na dodavanje Bernarda Silve zabio Phil Foden za 1-4.

Champions League - Group C - GNK Dinamo Zagreb v Manchester City

Manchester City je na koncu osvojio prvo mjesto sa 14 bodova, Atalanta se probila na drugu poziciju sa sedam bodova, Šahtar je treći sa šest bodova, dok je Dinamo pao na posljednje mjesto s pet bodova.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 398
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu