Obavijesti

Sport

Komentari 136

Modrić: Bilo bi suludo da nas Zlatko Dalić ne vodi u Rusiji!

Modrić: Bilo bi suludo da nas Zlatko Dalić ne vodi u Rusiji!
3

Mislim da je napravio fenomenalan posao u ovih mjesec dana. Isto tako, htio bih se zahvaliti starom stručnom stožeru s Čačićem, rekao je hrvatski kapetan Luka Modrić

VIDEO

Presretni smo što smo se plasirali na Svjetsko prvenstvo. Kvalifikacije su bile duge i teške, ali na kraju kvaliteta i karakter su došli do izražaja i zasluženo smo tamo gdje nam je objetkivno i mjesto, rekao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić za HTV.

VIDEO

Izjave Vatrenih poslije plasmana na SP Iz Pireja: Antonio Bevanda Više na http://bit.ly/2zzXg61

Posted by 24sata on Sunday, November 12, 2017

Iako je Hrvatska SP praktički izborila u Maksimiru, u Pireju su Modrić i ekipa potvrdili kvalitetu i odigrali 'nulu' na vrućem terenu.

- Dosta teška utakmica za nas. Nismo odigrali na nivou na kojem možemo i znamo, ali najbitniji je rezultat. Prvu smo odigali na jako visokom nivou i danas je falilo snage i koncentracije. Nismo izgubili utakmicu što je važno, borili smo se kao jedan. Znali smo da će publika biti bučna, da će ih tjerati prema naprijed, ali ostali smo prisebni. Nismo se previše povukli, držali smo liniju, nismo im dali da dođu do ozbiljnije šanse. Imali su jedan ili dva udarca izvana i odgrali smo jednu odličnu taktičku utakmicu.

- Emocije se moraju malo slegnuti. Ovo je bilo jako duge teške i fizički teške kvalifikacije. Sve smo prebrodili i otišli tamo gdje nam je mjesto. Sretni smo zbog nas i zbog ljudi u Hrvatskoj. Ništa, sad se okrećemo klupskoj sezoni.

U Rusiju idete sa Zlatkom Dalićem?

- BIlo bi suludo da ne bude tako. Mislim da je napravio fenomenalan posao u ovih mjesec dana. Isto tako, htio bih se zahvaliti starom stručnoim stožeru s Čačićem. I oni su napravili svoj posao, ali nažalost morali smo se razići. Na kraju je najbitnije da smo na Svjetskom prvenstvu.

Vida: Uh, šteta što Perišićeva lopta nije ušla

Domagoj Vida i u Grčkoj je odigrao sjajnu utakmicu.

- Hvala navijačima koji su vjerovali u nas. Hvala dečkima, ovo je bio pravi rat, borili smo se. Jako smo sretni i zaslužili smo prolaz. Svim navijačima u domovini poklanjamo ovu pobjedu. Najbitnije je da je Hrvatska u Rusiji - rekao je Domagoj Vida, jedini igrač Hrvatske koji je odigrao sve minute u kvalifikacijama.

- Pokazali smo da smo prava ekipa, prepustili smo njima neku kontrolu, znali smo da će biti teško. Nakon utakmice u Zagrebu 4-1 znali smo da će nas napasti, ali znali smo i da ne smijemo primiti gol u prvih 15 minuta. Branili smo se, šteta što Perišićeva lopta nije završila u mreži. Došli smo pobijediti, nismo, ali najvaŽnije je da smo u Rusiji.

Igrači se već večeras vraćaju u Hrvatsku, nema sumnje da će se u avionu slaviti.

- Neka bude što bude, pazit ćemo, ali zaslužili smo proslaviti. Čestitke svima još jednom. 

Subašić: Ne zanima me ruski, samo francuski

- Bile su ovo teške utakmice, napravili smo puno posla kući. Sigurno da smo znali da će biti agresivni, nismo napokon izgubili u Grčkoj i idemo u Rusiju. Pokazali smo zajedništvo kad je bilo najteže - rekao je Danijel Subašić.

Sada kreće učenje ruskog?

- Ma kakvi, ne zanima me ruski. Samo francuski - nasmijao se Subašić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju