Obavijesti

Sport

Komentari 15

Modrić bolji od Rakete! Autogol donio pobjedu Realu u Sevilli...

Modrić bolji od Rakete! Autogol donio pobjedu Realu u Sevilli...

Što se tiče dvoboja hrvatskih igrača i dvije desetke, i Raketa i Luka su imali pristojne partije. Rakitić je igrao do 64. minute kada ga je zamijenio En-Nesryi, a Modrić je odradio cijeli susret...

VIDEO

Godinama su igrali najveći nogometni derbi na svijetu između Barcelone i Reala, obojica su osjetila slast pobjede, a ovaj put su sudjelovali u derbiju u kojem su jedan protiv drugog zadnji put igrali prije šest godina!

Pokretanje videa...

luka modrić 02:37

Ivan Rakitić (32) je sa svojom Sevillom uspio uzeti bod 'svojoj' Barceloni, ali protiv Reala nije uspio. Madriđani su predvođeni našim Lukom Modrićem (35) pobijedili 1-0 na Sanchez Pizjuanu i to autogolom golmana Seville Bona.

La Liga Santander - Sevilla v Real Madrid

Bio je to susret koji nije obilovao s puno šansi, ali ono što smo i vidjeli, je većinom napravio Real. Kroos i Benzema su u prvom poluvremenu imali izgledne prilike, no Real nije uspio probiti domaćeg vratara sve do 55. minute kada je Mendy sjajno probio lijevi bok, poslao oštru loptu na peterac gdje se našao Vinicius koji je loptu poslao u mrežu. Lopta je na putu do mreže dirala golmana Seville pa je gol pripisan Bonu kao njegov autogol.

Što se tiče dvoboja hrvatskih igrača i dvije desetke, i Raketa i Luka su imali pristojne partije bez učinka. Rakitić je igrao do 64. minute kada ga je zamijenio En-Nesryi, a do tada je imao 48 dodavanja što mu je donijelo točnost od 89%, četiri točne duge lopte, jedan bezuspješan pokušaj driblinga i tri dobivena duela što mu je donijelo ocjenu 6.8.

La Liga Santander - Sevilla v Real Madrid

Realova desetka i hrvatski kapetan je na terenu proveo svih 90 minuta tijekom kojih je dirigirao igrom aktualnog prvaka. Imao je 34 točna dodavanja što je uspješnost od 92%, četiri duge lopte i jedan dobiven duel. Zaradio je identičnu ocjenu kao i Raketa, 6.8. Što se tiče tog ishoda, možemo reći kako je u dvoboju hrvatskih velemajstora završilo neriješeno, ali to neće puno utješiti Rakitića čija Sevilla izgubila 1-0.

La Liga Santander - Sevilla v Real Madrid

Dok je Sevilla nizala pobjede u posljednje vrijeme, Real je bio u groznoj formi. U posljednjih pet utakmica pobijedio je samo jednom, triput izgubio i jednom remizirao što je ozbiljno zatreslo klupu na kojoj sjedi trener Zinedine Zidane. Posebno je odzvonio onaj poraz od Šahtara u Ligi prvaka s kojim su doveli u pitanje prolazak u osminu finala. Ipak, ova pobjeda će barem nakratko smiriti stvar, no ako Real ne pobjedi Borussiju Mönchengladbach u srijedu i ne osigura nokaut fazu, Zidane bi mogao odletjeti s klupe.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi