Obavijesti

Sport

Komentari 10

Modrić i Sergio Ramos su braća: Moj Lukita, La Liga je opet naša!

Modrić i Sergio Ramos su braća: Moj Lukita, La Liga je opet naša!
1

Madrid je vratio španjolski naslov, za tri tjedna čeka na kolosalni spektakl u Ligi prvaka (Man City vs Real) ali sad se slavi domaća titula. A kapetan je pun emocija za najboljeg igrača najvećeg kluba na svijetu

VIDEO

Već osam godina zajedno osvajaju trofeje, oduševljavaju nogometni svijet, podižu Zlatne lopte, Lige prvaka, pokale La Lige, Cope del Rey, raznih Superkupova...

Luka Modrić i Sergio Ramos, kako sami za sebe kažu - braća. Nakon tolikih utakmica i trofeja nije ni čudo. Priča je otišla iznad nogometa, kolegijalnosti, istog grba na prsima i prijateljstva. Ljudi su si postali: rodbina.

POGLEDAJTE VIDEO: Od čuvanja ovaca do vrha nogometnih vrhova

Pokretanje videa...

03:55

Zajedno su vratili španjolsku titulu u Madrid nakon tri godine. Čeka ih uzvrat osmine finala Lige prvaka kod kolosalnog Guardiolinog Manchester Cityja. Na 'Bernabeu' je bilo 2-1 za Engleze. A s obzirom na Realovu fantastičnu formu... Kakav će to spektakl biti!

Ali do te priče ostala su još tri tjedna sada se slavi naslov prvaka Španjolske, naslov koji u Madridu dođe pod normalno (34. u povijesti), a svejedno je svaki put tako silno sladak. Ramos je prvu javnu objavu posvetio svom 'bratu':

- Moj Lukita, La Liga je naša! Velik si, moj brate - napisao je Ramos na Instagramu, a Luka mu odgovorio jednostavno: 'Ti si moj brat'.

Naslov je i teoretski osiguran pobjedom nad Villarrealom u kojoj je hrvatski nogometni genij opet briljirao. Ovako je Modrićev nogomet vidio madridski As:

- Modrić: elegancija i borba, klasa i požrtvovnost u isto vrijeme. Sačuvao je formu iz snova, zapravo: mladenačku formu iako su mu već 34 godine - napisali su Španjolci pa zaključili:

- Preuzeo je igru od prvog trenutka, i u obrani i u napadu. Krao je lopte, nudio se suigračima, dirigirao utakmicom i asistirao Benzemi za prvi gol. Luka nam je priredio još jednu: vrhunsku predstavu!

Real Madrid v Atletico Madrid - UEFA Champions League - Final - San Siro

Nakon pustih godina maestralnih predstava i u 'Vatrenom' i u Realovom dresu, Luki Modriću i dalje se dive svi. Godinu idu, ali klasa je vječna, a Luka se bori i trči kao da nema 34 nego 24.

'Managing Madrid' najvećeg je svjetski podcast o madridskom Realu. Oni su u četvrtak navečer napisali: 'Modrić sayin': fuck it, the 2020 Ballon d'Or is mine as well'. Prijevod vam ne treba, a sa procjenom se slažemo - 100%!

La Liga Santander - Real Madrid v Villarreal
 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija