Obavijesti

Sport

Komentari 58

Modrić je čestitao Božić kad je stigla vijest o odlasku iz Reala

Modrić je čestitao Božić kad je stigla vijest o odlasku iz Reala

Izvor iz Saudijske Arabije tvrdi da je Luka dogovorio prelazak u Al Nassr na ljeto i da ga je u to uvjerio bivši suigrač iz Madrida Cristiano Ronaldo

VIDEO

Sretni blagdani i sve najbolje u 2024., napisali su na društvenim mrežama Real Madrida uz fotografiju na kojoj su predsjednik Florentino Pérez uz dvojicu kapetana, Nacha Fernándeza i Luku Modrića. Među prvim komentarima na službenoj stranici na Instagramu stoji: "Modriću, ne idi!".

A baš zadnjih tjedana španjolski mediji intenzivno pišu kako će Modrić napustiti "kraljevski klub". Katalonski Sport tvrdi odlazi na ljeto jer nije zadovoljan malom minutažom ove sezone, ne spominjući novu destinaciju, a baš na Badnjak pojavila se nova informacija iz Saudijske Arabije.

Stranica Byan Nassr, koja se bavi zbivanjima u Al Nassru, tvrdi kako je Modrić pristao pridružiti se bogatom klubu od iduće sezone i postati suigrač Cristiana Ronalda i Marcela Brozovića. Navodno je presudio telefonski razgovor s Portugalcem koji ga je uvjerio da dođe.

Odlazak na Bliski istok donio bi ogromnu zaradu najboljem hrvatskom nogometašu u povijesti. Na stolu je godišnja plaća od 30 milijuna eura. Za usporedbu, u Realu je prošle sezone imao 21,88 milijuna eura bruto.

Na pitanje o Arabiji samo se nasmijao

Saudijci su i ljetos htjeli dovesti Luku koji je odlučio ostati u Madridu još barem jednu sezonu, nastaviti i s reprezentacijom i pokušati ostvariti veliki rezultat na Europskom prvenstvu. Na nedavno pitanje na nagradama Diario Asa o tome je li glavom u Saudijskoj Arabiji, samo se nasmijao i rekao je da mu je s glavom sve u redu.

Zove ga Beckham, a sanja i Dinamo

Ako odluči igrati nogomet i iduće sezone, a u rujnu će napuniti 39, imat će mogućnost birati. Osim Saudijaca, rado bi ga u Americi vidio David Beckham kao suigrača kolonije bivših igrača Barcelone Lea Messija, Sergija Busquetsa, Jordija Albe i Luisa Suáreza u Inter Miamiju. Presude li, pak, emocije, mogao bi ispuniti obećanje Bad Blue Boysima koje je dao na odlasku iz Dinama da će se vratiti. U klubu otvoreno govore: imalo bi smisla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'