Obavijesti

Sport

Komentari 13

Modrić o novom ugovoru u Realu i nadimku: Suigrači su mi ga dali jer se brzo naljutim...

Modrić o novom ugovoru u Realu i nadimku: Suigrači su mi ga dali jer se brzo naljutim...

El Clasico nam je zadnja šansa da se borimo za La Ligu. Da, složio bih se. Mi smo toga svjesni. Ovo nam je zadnji vlak u borbi za titulu, rekao je Modrić uoči večerašnjeg spektakla

VIDEO

Iscrpilo ga je Svjetsko prvenstvo u Katru i to se vidjelo na njemu. U nastavku sezone nije bio na svojoj razini, a španjolski mediji su ga kritizirali. Dovodili su u pitanje njegov status, pitali se ima li smisla produljiti ugovor igraču od 37 godina. No, koliko god kritika pretrpio, on će šutjeti i raditi pa odgovoriti na svoj način. Uostalom, kao i tijekom cijele karijere. Magijom na terenu.

Pokretanje videa...

Tajni jelovnici šampiona 01:14

Kritike su se opet pretvorile u beskonačne pohvale i čuđenje što Real Madrid čeka. Fenomenalnom Luki Modriću na ljeto istječe ugovor, već neko vrijeme priča se o novom, ali konkretnih pregovora još nema. Lukina želja je svima znana, a i Carlo Ancelotti je nekoliko puta naglasio da se klub nema što premišljati. Na potezu je Florentino Perez. Također, ugovor istječe i Toniju Kroosu, njegovom vjernom partneru iz veznog reda.

- Klub zna moju želju, naglasio sam je puno puta. U ovom trenutku ne razmišljam o budućnosti. Želim davati sve od sebe, a onda ćemo vidjeti što će se dogoditi. Toni Kroos? Ne znam što će napraviti, a i da znam, ne bih vam rekao - rekao je hrvatski maestro u razgovoru za DAZN na pitanje o novom ugovoru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League - Round of 16 - Second Leg - Real Madrid v Liverpool

S Realom je osvojio 22 trofeja, ali apetiti su porasli. Kraljevski klub plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka, natjecanje u kojem pobjednički mentalitet ovog kluba uvijek dođe do izražaja, čeka ih uzvrat u polufinalu Kupa protiv Barcelone nakon što su u prvoj utakmici izgubili 1-0, a nešto teža situacija je u La Ligi gdje zaostaju minus osam za Barcelonom.

I upravo zbog toga je večerašnji El Clasico na Camp Nouu (21 sat) biti ili ne biti za Real. Poraz znači vjerojatni oproštaj od titule, a pobjeda dramatičnu bitku za naslov.

REAL MADRID v LIVERPOOL FC. CHAMPIONS LEAGUE 2022/2023. ROUND OF 16. 2ND LEG.

- El Clasico nam je zadnja šansa da se borimo za La Ligu. Da, složio bih se. Mi smo toga svjesni. Ovo nam je zadnji vlak u borbi za titulu.

'Ne osjećam se staro'

Priče o godinama ga više ne zamaraju. Mnogima nije jasno kako netko može igrati na takvoj razini s 37, ali u konačnici, godine nisu ni bitne. Magija je vječna, što Luka pokazuje iz utakmice u utakmicu. 

- Ne osjećam se staro. Jako sam sretan što u ovim godinama još uvijek igram na ovako visokoj razini te se nadam da će se to nastaviti jer se osjećam vrlo, vrlo dobro - rekao je Modrić.

Progovorio je i o nadimku 'vinagre', kojeg su mu nadjenuli suigrači. Opisuje osobu koja brzo plane.

- Hahaha, svi to govore. To je zato što se uvijek naljutim kad izgubimo na treningu. Mrzim to. Ali nisam jedini, ima i gorih od mene - rekao je dobro raspoloženi Luka. 

Samo dan nakon El Clasica, Luka će se zaputiti na reprezentativno okupljanje u Splitu. Hrvatska će se prvi put okupiti nakon SP-a u Katru, čekaju nas kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo protiv Walesa i Turske. Vatrene je i dalje teško zamisliti bez našeg kapetana, najavio je da će igrati na završnici Lige nacija pa razmisliti o budućnosti, ali svi vjeruju da će ostati do sljedeće godine i Eura u Njemaćkoj. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub