Obavijesti

Sport

Komentari 32

Modrić odbio ponudu iz Katara, ali Juventusovu još uvijek nije

Modrić odbio ponudu iz Katara, ali Juventusovu još uvijek nije

Problema oko produljenja ugovora ne bi trebalo biti. No, povijest govori da s Florentinom Perezom nikada nisi na čisto. Sve dok situacija ne bude 'crno na bijelo'. Na tu kartu igraju čelnici Juventusa

VIDEO

Luka Modrić će završiti karijeru ovdje u Real Madridu. Ne znam kada će se to dogoditi, ali to žele i klub i Luka. Neće biti problema s obnovom ugovora, rekao je Carlo Ancelotti i potvrdio da je novi ugovor hrvatskog kapetana u Madridu samo pitanje trenutka i stvar formalnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Modrić zapjevao 'Zemlja dide mog' VIDEO

Ako je nešto sigurno, kako se kaže jedan kroz jedan, to je da bi Modrić karijeru htio završiti u dresu 'kraljeva'. Privilegiju kakvu nisu dobile niti legende Madriđana poput Raula Gonzaleza, Ikera Casillasa ili Sergija Ramosa, no sve je izvjesnije da će se upravo to i dogoditi.

Ono što je problematično iz perspektive vodstva Reala je činjenica da će Modrić u rujnu napuniti 37 godina, a kvalitetne zamjene u ulozi 'fantaziste' nema. Nekoga tko će voditi igru, sudjelovati u ofenzivnim kreacijama, ali i držati sredinu sigurnom. Real bi morao pronaći mladog playmakera koji bi preuzeo Modrićevo mjesto jednom kada Luka odluči da je bilo dosta i tek tada bi proces smjene generacija imao smisla.

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad

S druge strane, upravo zbog činjenice da je Real već morao obnoviti ugovor Hrvatu, a to se nije dogodilo, svoju priliku vidi Juventus. 'Stara dama' ima opakih problema u sredini terena i trenutno je to područje u kojem najviše zapinje u njezinoj igri. Izvanserijski igrač kao što je Modrić sjeo bi kao naručen pogotovo što je naširoko poznato da se igrači u poznim godinama mogu kvalitetno adaptirati na talijanski nogomet zbog drugačijeg, taktičnijeg stila sporijeg ritma. A i pošto mu ugovor istječe za dva mjeseca stigao bi besplatno.

Šanse da će Modrić otići u Juve gotovo su nikakve, no španjolski As tvrdi da pregovori s Realom oko produženja još nisu započeli kao i da je Modrić već odbio jednu bogatu ponudu iz Katara.

Real Madrid v Chelsea - UEFA Champions League - Quarter Final - Second Leg - Santiago Bernabeu Stadium

No, ona Juventusova, donose Španjolci, još uvijek stoji pošto se čeka korak Reala. Drugim riječima, Španjolci donose da se Modriću ne ide u Katar, ali da je Juventus alternativna opcija, osigurač u slučaju da se obnova ugovora s Realom zakomplicira.

Stvar bi morala biti jasna, Real je vodeći u La Ligi s tim da je prošao i u polufinale Lige prvaka gdje će snage odmjeriti s Manchester Cityjem Pepa Guardiole. A u planovima kraljevskog kluba ipak su prioritet uspjesi u tekućoj sezoni, a tek onda obnove ugovornih odnosa.

I Luka i Real igrat će na poštenje i dobre odnose pa problema oko produljenja ugovora ne bi trebalo biti. No, povijest govori da s Florentinom Perezom nikad nisi na čisto. Sve dok situacija ne bude 'crno na bijelo'. Na tu kartu igraju čelnici Juventusa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu