Obavijesti

Sport

Komentari 15

Modrić opet oduševio: Njegova veza s Kroosom je telepatska

Modrić opet oduševio: Njegova veza s Kroosom je telepatska

Veteran je zaslužio ovacije punog stadiona. I dok je dosta njegovih suigrača zamijenjeno, on je ostao do kraja, hvali španjolska Marca hrvatskog maestra...

VIDEO

I još jednom, po tko zna koji put ove sezone, pokazao je neviđenu klasu. Ma postalo je više i nebitno pričati o njegovim poznim nogometnim godinama jer one nikako ne odgovaraju onome što gledamo na travnjaku. A to je nogometna magija. 

Pokretanje videa...

Modrić nakon obaranja rekorda 20:25:40

Fenomenalni Luka Modrić (35) igra kao u cvijetu mladosti. Ove sezone podsjeća na one vrhunske partije iz 2018. godine kada je bio najbolji igrač svijeta, ali to kako je odigrao protiv Barcelone... Real Madrid zasjeo je na prvo mjesto La Lige nakon pobjede nad Barcom (2-1) u 29. kolu. Golove su zabili Benzema i Kroos, za Barcelonu Mingueza, a hrvatski kapetan je opet bio briljantan.

La Liga Santander - Real Madrid v FC Barcelona

Razigravao je svoju momčad i gurao u kontre hitrog Viniciusa u nekoliko navrata, razbijao je Barcelonine napade i bio nerješiva enigma na sredini terena za katalonsku momčad. 

Istina, Barcelona je kontrolirala posjed i imala više šansi, ali Real je bio fantastičan iz kontri i rezultat je vrlo lako mogao biti puno veći. I to sve zahvaljujući Luki i Toniju Kroosu. Svaka oduzeta lopta rezultirala bi izlaskom prema naprijed i novom prilikom.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

- Veteran je zaslužio ovacije punog stadiona. Njegova veza s Kroosom je telepatska i taj vezni par kontrolirao je utakmicu u prvom poluvremenu. I dok je dosta njegovih suigrača zamijenjeno, on je ostao do kraja - piše Marca koja hvali hrvatskog veznjaka na sva zvona. 

Po izboru čitatelja Marce je najbolji igrač utakmice, a prema SofaScoreu je zaslužio ocjenu 7. Za 90 minuta igre je imao 55 dodira s loptom uz točnost dodavanja od 84 posto. Imao je i tri točne duge lopte, dva uspješna driblinga i tri osvojena duela. 

REAL MADRID v ATALANTA BC. UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2020/2021. ROUND OF 16. 2nd LEG MATCH.

No za svoju momčad je bio puno značajniji nego što to statistika može otkriti. Njegovom pojavom na travnjaku Real izgleda puno sigurnije i kompaktnije jer suigrači znaju da kad je lopta Luke, da je sigurna kao da je u sefu. 

I opet najbolji. I to u 36. godini...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio