Obavijesti

Sport

Komentari 266

Nestali u pet minuta: 'Građani' preokrenuli, Ramos pocrvenio

Nestali u pet minuta: 'Građani' preokrenuli, Ramos pocrvenio
12

Imali su susret pod kontrolom 'kraljevi', a onda su sve izgubili. Poveli su preko Isca, ali zatim je City preokrenuo preko Jesusa i De Bruynea. Morat će Zidane razmisliti i što će sa stoperom jer je crveni dobio Ramos

VIDEO

Izgledalo je kao da će 'kraljevi' sigurno slaviti na domaćem terenu, ali Pepov stroj pokazao je da mu je i malo vremena dovoljno da 'samelje' protivnika. Nakon vodstva Reala, City je preokrenuo utakmicu i na Etihad nosi prenost od 2-1!

Pokretanje videa...

Pep Guardiola poslije pobjede protiv West Hama 04:04

Kad na papiru imate Real i Manchester City, očekujete uzbudljivu utakmicu s dosta golova i puno prilika. No, to nismo gledali u prvom poluvremenu utakmice na Santiago Bernabeuu. No, sve su to nadoknadili odličnim drugim poluvremenom s puno prilika, tri gola i crvenim kartonom.

City nije mogao uspostaviti dominaciju u posjedu lopte te se na prvu priliku na utakmici moralo pričekati do 21. minute. Tad je odličnu loptu u šesnaesterac dobio Gabriel Jesus koji se na kojih sedam metara od gola odlično izbacio na desnu nogu i pucao, ali još je bolje reagirao Courtois na golu Reala. Devet minuta nakon toga uzbuđenja je bilo na drugoj strani kad je Benzema odlično pucao glavom, njegov je udarac obranio Ederson, a na odbijenu loptu natrčao je Vinicius, okliznuo se i promašio nemoguće.

Champions League - Round of 16 First Leg - Real Madrid v Manchester City

U međuvremenu je zbog neopreznog starta na Luki Modriću žuti karton dobio Benjamin Mendy koji neće moći nastupiti u uzvratu, a loša je vijest za 'građane' to što je igru zbog ozljede u 33. minuti napustio stoper Laporte koji se nedavno vratio nakon ozljede koljena.

Mogli su gosti voditi na poluvremenu, ali loptu je s gol linije spasio kapetan Sergio Ramos. Nakon kornera pucao je Jesus, ali na pravom je mjestu bio Ramos te se na odmor otišlo s 0-0. Već u 50. minuti iz kontre prijetio City, ali udarac Riyada Mahreza završio je pokraj gola. Četiri minute kasnije Modrić je dobio žuti karton zbog klizećeg starta kojim je srušio Riyada Mahreza.

City je napadao, a Real je prvi zabio. 'Kraljevi' su visoko izlazili u presing svaki put kad je loptu imao Nicolas Otamendi, a u 60. minuti su uspjeli u svojoj namjeri. Pogriješio je Argentinac i izgubio loptu na 30 metara od gola, a Vinicius se sjurio prema Edersonu te nesebično uposlio Isca koji je zabio gol za veliko slavlje na Santiago Bernabeuu.

No, nakon dominacije Reala, zabljesnuo je City i preokrenuo utakmicu. Prvo je zabio Gabriel Jesus u 78. minuti. De Bruyne je odličnom loptom pronašao Jesusa koji je stavio ruke na leđa Ramosa, no to nije bilo dovoljno za prekršaj iako ga je tražio kapetan domaćih pa je Jesus glavom zabio za poravnanje rezultata! VAR soba pregledavala je snimku, ali Orsato nije dobio znak da se gol poništi.

Sterling je pet minuta kasnije izborio penal nakon neopreznog starta Carvajala, a zabio je De Bruyne. Lagano je poslao loptu u desnu stranu gola De Bruyne, a Courtois se samo spustio na koljeno i priznao poraz. A onda totalni raspad. Kapetan 'kraljeva' Sergio Ramos kao zadnji je igrač sapleo po nogama Gabriela Jesusa koji je pao na rubu šesnaesterca, a Orsato je pokazao crveni karton Španjolcu.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 266
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani