Obavijesti

Sport

Komentari 43

VIDEO 'Kraljevi' dobili Osasunu, Modrić osvojio 23. trofej u Realu

VIDEO 'Kraljevi' dobili Osasunu, Modrić osvojio 23. trofej u Realu

Devet godina je 'kraljevski' klub čekao finale Kupa kralja. I u subotu je u Sevilli osvojio 20. kup u svojoj povijesti. Modrić je dobio zadnjih 10-ak minuta, a čovjek odluke i dvostruki strijelac bio je Rodrygo

Nogometaši Real Madrida osvojili su španjolski Kup kralja svladavši u finalu na stadionu Cartuja u Sevilli Osasunu s 2-1 (1-0).

Copa del Rey - Final - Real Madrid v Osasuna

Real je do 20. trofeja kupa, a prvog nakon devet godina, došao pogocima Brazilca Rodryga. Prvi je zabio već u 106. sekundi utakmice nakon dodavanja Viniciusa, a drugi u 70. minuti nakon šuta Tonija Kroosa i odbijene lopte. Momčad iz Pamplone se pokazala kao tvrd orah, a u 58. minuti je izjednačio Lucas Torro.

Luka Modrić je igrao od 82. minute, a ovo mu je bila prva utakmica nakon ozljede zadnje lože. Modrić je večerašnjim slavljem stigao do 23. trofeja u dresu 'kraljevskog' kluba. Ispred njega je samo Marcelo koji je klupski rekorder s 25 naslova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Copa del Rey - Final - Real Madrid v Osasuna

Ante Budimir je igrao 70 minuta za Osasunu, a propustio je dobru šansu u 22. minuti, no njegov udarac glavom prošao je pored vratnice. (Hina)

>> VIDEO SAŽETKA OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
FINALE KUPA KRALJA 22 sata , Estadio de La Cartuja (Sevilla)
Real Madrid
Rodrygo 2', 70'
2 : 1
Osasuna
Torro 58'
Sortiranje događaja

Kraj finala Kupa kralja! Real Madrid osvojio je ovaj trofej 20. put u svojoj povijesti. Luka Modrić je, tako, stigao do 23. trofeja u 'kraljevskom' dresu i ispred njega je samo Marcelo s 25 trofeja.

Igrat će se najmanje pet minuta sučeva dodatka.

90'

Vinicius je sada mogao staviti točku na "i", ali je nesebično tražio suigrača povratnom. Izbio je sam pred Herreru, trebao je pucati, ali nije i sjajna šansa je propala.

82'

Toni Kroos izlazi iz igre, a uz velike ovacije ušao je Luka Modrić. Dobio je zadnjih desetak minuta.

70'

GOOOOOOL! Real opet vodi!

Vinicius je ponovno napravio dar-mar po lijevoj strani, prošao dvojicu pa vratio povratnu. Kroos je tukao s distance i lopta je pogodila Hernandeza u bloku te se odbila do Rodryga koji je natrčao i zabio za novu prednost 'kraljeva'.

Nije dugo trajalo veselje igrača Osasune...

Komentari 43