Obavijesti

Sport

Komentari 6

Molde zna kako: Ferencvarosu zabili tri; Kijev na korak do LP-a

Molde zna kako: Ferencvarosu zabili tri; Kijev na korak do LP-a
5

Molde je od 0-2 došao do vodstva 3-2 protiv mađarskog prvaka, ali je na koncu penalom ipak dopustio gostima da izvuku remi. Dinamo Kijev slavio je kod Genta 2-1, a Olympiacos kod kuće protiv Omonije

VIDEO

Nogometaši Ferencvarosa, koji su izbacili zagrebački Dinamo iz Lige prvaka, u prvom susretu play-offa na gostovanju kod Moldea su odigrali 3-3 nakon što su vodili sa 2-0.

Mađarski prvak je vodio 2-0, Norvežani su okrenuli rezultat s tri gola, no gosti su u samoj završnici uspjeli izboriti remi za uzvrat u Budimpešti.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo kod Ferencvarosa

Pokretanje videa...

Dinamo u Budimpešti 01:11

Ferencvaros je poveo već u sedmoj minuti golom Francka Bolija na asistenciju Endrea Botke. Domaćin je mogao izjednačiti u 15. minuti, no Leke James je pucao pored gola. U 53. minuti bilo je 2-0, a pogodak, baš kao i Dinamu, zabio je bivši igrač Lokomotive Myrto Uzuni. Ponovo je asistent bio Botka. Samo tri minute kasnije Molde je smanjio preko Jamesa, da bi Magnus Wolff Eikrem u 65. minuti izjednačio na 2-2. 

Martin Ellingsen je u 83. zabio za veliki preokret, no u 87. minuti je španjolski sudac Carlos del Cerro Grande dosudi kazneni udarac zbog igranja rukom, a precizan je bio Igor Kharatin.

Champions League - Play-off - First Leg - Molde v Ferencvaros

Kijevski Dynamo je na gostovanju pobijedio Gent sa 2-1 načinivši veliki korak prema plasmanu u Ligu prvaka. 

Ukrajinci su stigli do prednosti u 9. minuti preko Vladislava Supriage, a izjednačio je Tim Kleindienst u 41. minuti nakon ubačaja iz kornera. U nove probleme domaćin je stigao u 53. minuti kada je Roman Bezus zaradio crveni karton. S igračem više Dynamo je pritisnuo i u 79. minuti golom Carlosa de Pene izboriti pobjedu.

Champions League - Play-off - First Leg - KAA Gent v Dynamo Kyiv

Olympiakos je teškom mukom slomio ciparsku Omoniju sa 2-0 golovima Mathieua Valbuene (69-11m) i Youseffa El Arabija (90+2).

 

U utakmicama igranim u utorak pobjede su upisali Krasnodar i RB Salzburg, dok je susret između praške Slavije i Midtjyllanda završio bez pogodaka.

Austrijski prvak je sa 2-1 slavio na gostovanju u Tel Avivu kod Maccabija, dok je Krasnodar na svom terenu svladao PAOK sa 2-1.

Uzvratne utakmice su na rasporedu 30. rujna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe