Obavijesti

Sport

Komentari 53

Momčad koja neće vidjeti SP u Rusiji bila bi kandidat za zlato!

Momčad koja neće vidjeti SP u Rusiji bila bi kandidat za zlato!
1

NAJBOLJIH 11 Oni se nisu plasirali u Rusiju, ali od njih bi se mogla složiti momčad koja bi poharala sve. Od Buffona na golu, Chiellinija i Bonuccij izaa, Vidala i Pjanića u vezi do Robbena, Balea i Aubameyanga

VIDEO

Kakva bi to momčad bila! Na golu Gianluigi Buffon, jedan od najboljih golmana svih vremena, desno Unitedov Antonio Valencia koji je izrastao u vrhunskog beka, Milanov Leonardo Bonucci i Juventusov Giorgio Chiellini, dvojac koji je godinama igrao zajedno u Staroj dami, lijevo Bayernov David Alaba... To je tek prvi dio momčadi koji bi, ako ništa drugo, bila među favoritima za zlato na Svjetskom prvenstvu!

No svi ti igrači Svjetsko prvenstvo gledat će - s kauča!

Neki svojom krivicom, neki krivicom izbornika, neki će za sve okriviti sreću... Svjetsko prvenstvo u Rusiji bit će prvo na kojem od 1958. godine neće biti Talijana. Recimo, da su prošli, jedna od skupina na Svjetskom prvenstvu mogla bi biti Italija, Nizozemska, Čile i SAD. Bez ikakve dileme, bila bi to 'skupina smrti'.

Talijani kao četverostruki svjetski prvaci, Nizozemci kao treći iz Brazila 2014. i viceprvaci svijeta četiri godine prije toga, Čile kao dvostruki uzastopni prvak Južne Amerike i SAD, aktualni  prvak CONCACAF zone kojem je ovo prvi SP koji je propustio nakon 1986. No svi oni ostaju doma.

Krenuli smo s golmanom i obranom, nastavljamo s veznim redom momčadi sastavljene od igrača koji nisu izborili SP. Onaj koji bi definitivno imao zagarantirano mjesto u vezi je čileanski razarač, Bayernov Arturo Vidal. Leđa bi čuvao sjajnom Juventusovom veznjaku, BiH reprezentativcu Miralemu Pjaniću. Svoje mjesto u prvih 11 našao bi i Slovak Marek Hamšik, ofenzivni veznjak Napolija. 

Idemo prema ubojitom trojcu, desno bi bio Nizozemac Arjen Robben, za kojeg protivnici svaki put znaju u koju će stranu krenuti, ali rijetko kad ga mogu zaustaviti. Na drugoj strani bi bio Velšanin Gareth Bale koji je, kad je zdrav, sigurno među najboljim igračima svijeta. Uostalom, pitajte dobrog starog Maicona, koji je, iz vremena kad je Bale igrao na lijevoj strani, zapisivao tablice igrača koji ga je prešišao kao Ferrari Opel Astru. A u napadu bi igrao - Gabonac Pierre-Emerick Aubameyang, sin vjetra iz dortmundske Borussije.

Njima bi s klupe pomagali sjajni golman Atletika Jan Oblak, Barzagli, Turan, Pulišić, Alexis Sanchez, Insigne, Verratti, Džeko, Kolašinac... Složit ćete se, jednako impresivna postava i na klupi.

Najboljih 11 koji neće vidjeti SP:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao