Obavijesti

Sport

Komentari 0

Monstruozni Giannis opet vodio Buckse do 140 poena, Curry i Thompson su srušili Raptorse

Monstruozni Giannis opet vodio Buckse do 140 poena, Curry i Thompson su srušili Raptorse

Briljirao je i Jimmy Butler, no unatoč svim dobrim rezultatima noćas, Boston je i dalje uvjerljivo najbolja momčad lige

VIDEO

U pet sinoćnjih utakmica odigranih u NBA ligi jedinu gostujuću pobjedu ostvarili su Milwaukee Bucksi koji su sa 141-131 svladali Indiana Pacerse i tako su prvi put u klupskoj povijesti na dva gostovanja zaredom ubacili više od 140 poena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zubac je sad pretekao Modrića: Ovo je 7 najplaćenijih hrvatskih sportaša, dominiraju košarkaši VIDEO

Naime, prije četiri dana su slavili sa 150-130 u Detroitu, a između ta dva gostovanja su još i na svom terenu svladali Denver (107-99) pa sada imaju niz od tri pobjede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Indianapolisu je učinak večeri imao Giannis Antetokounmpo s 41 košem, 12 skokova i šest asistencija. Jrue Holiday je za pobjednike dodao 20 koševa te po devet skokova i asistencija, a Khris Middleton je za manje od 15 minuta u igri ubacio 17 poena.

Myles Turner je sa 24 koša bio najbolji strijelac domaće momčadi za koju je Buddy Hield ubacio 22 poena, a novak Bennedict Mathurin 21.

NBA: Milwaukee Bucks at Indiana Pacers

Za razliku od Bucksa koji su u pozitivnom nizu, Memphis Grizzliesi su negativnu seriju produžili na pet poraza izgubivši na gostovanju kod Minnesota Timberwolvesa sa 111-100.

Anthony Edwards je za "Vukove" ubacio 25 koševa te imao po sedam skokova i asistencija, a statističke stupce je napunio i D'Angelo Russell sa 19 poena, osam skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte. Kyle Anderson je došao do svog ovosezonskog rekorda sa 23 koša u osmoj pobjedi Timberwolvesa u posljednjih devet domaćih utakmica.

Gostima nije pomogao ni četvrti "triple-double" Ja Moranta u ovoj sezoni, do kojeg je došao sa 27 koševa, 11 asistencija i 10 skokova. Dillon Brooks je za Grizzliese ubacio 17, a Brandon Clarke 15 poena.

NBA: Memphis Grizzlies at Minnesota Timberwolves

Oklahoma City Thunder je pred svojim navijačima svladao Cleveland Cavalierse sa 112-100 i šestom pobjedom u posljednjih osam nastupa došao vrlo blizu momčadima koje konkuriraju za nastup u doigravanju.

Shai Gilgeous-Alexander je sa 35 koševa i osam asistencija bio najbolji igrač dvoboja. Jalen Williams je ubacio 17, a Josh Giddey 15 poena za pobjednike.

Darius Garland je predvodio goste sa 31 košem i 13 asistencija, a Evan Mobley je spojio 23 poena i 11 skokova. Zbog ozljede prepona za Cavse nije zaigrao Donovan Mitchell koji je propustio pet od posljednjih šest utakmica u kojima je Cleveland doživio četiri poraza.

NBA: Cleveland Cavaliers at Oklahoma City Thunder

Uvjerljivi su bili i Golden State Warriorsi koji su u svom Chase Centeru svladali Toronto Raptorse sa 129-117. Aktualne NBA prvake je predvodio njihov kapetan Stephen Curry sa 35 koševa i 11 asistencija. Klay Thompson je ubacio 29 poena, a "double-double" je ostvario i Donte DiVincenzo sa 12 koševa i 11 asistencija. Warriorsi su iz igre imali 55,6% šuta

Fred VanVleet je sa 28 poena predvodio goste. Scottie Barnes je postigao 24, a Pascal Siakam 21 za Raptorse koji su u drugoj četvrtini ostali bez OG Anunobyja. Igru je napustio zbog ozljede lijevog zgloba zapešća.

NBA: Toronto Raptors at Golden State Warriors

U derbiju momčadi s Floride Miami je pred svojim navijačima svladao Orlando sa 110-105 preokrenuvši zaostatak od osam koševa s početka zadnje četvrtine. Najveće zasluge za pobjedu ima Jimmy Butler koji je sa 29 poena bio najbolji strijelac utakmice, a tome je dodao i po šest skokova i asistencija. Bam Adebayo je uz 20 koševa imao sedam asistencija i šest skokova, a veliki doprinos s klupe dao je Max Strus sa 17 poena.

Igrači Orlanda su izgubili 20 lopti, a po 19 koševa za goste su ubacili Paolo Banchero, Franz Wagner i Cole Anthony.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.