Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Morali smo zabiti još više, pali smo u drugom poluvremenu'

'Morali smo zabiti još više, pali smo u drugom poluvremenu'

Zbog intenziteta utakmica nismo mogli više trenirati. Teško je trenirati dobro, ako igraš utakmicu svaka tri dana - rekao je trener Hajduka Jens Gustafsson

VIDEO

Nakon susreta sa Šibenikom u kome je njegova momčad slavila s minimalnih 1-0, trener Hajduka Jens Gustafsson priznao je da ga je bilo strah da mu se ne ponove utakmice s Osijekom i Tobolom, kada je nakon dobroga prvoga dijela njegova momčad padala.

Pokretanje videa...

Hajduk ispao iz konferencijske lige nakon poraza 4:1 protiv Tobola 01:10

 

 - Vrlo smo zadovoljni pobjedom nakon razočaranja iz utakmice u kojoj smo zaslužili više. I iz ove utakmice smo zaslužili više u prvom poluvremenu, morali smo zabiti više golova. I protiv Osijeka i protiv Tobola u gostima smo imali kontrolu utakmicu u prvom poluvremenu. Naravno, bili smo zabrinuti na poluvremenu danas, da se ne ponovi slično, ali igrači su pokazali dobar karakter. Najvažnije da smo pobijedili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Split: HNK Hajduk protiv NK Osijek u 2. kolu Prve HNL

Jedini gol postigao je Samuel Eduok.

 - On još uvijek nije spreman odigrati 90 minuta, ali je igrač visoke kvalitete. Bio je blizu zabiti još koji gol, ali dolazi nakon duge pauze zbog ozljede. Mora trenirati, ali smo sretni što je dio naše momčadi. Iza nas je vrlo intenzivno razdoblje, moramo biti pametni uoči utakmica. Napravili smo pet promjena u početnoj postavi da igrači imaju više energije. Trebamo zamjene da nam donesu dosta energije u završnici utakmice. Na kraju je završilo dobro za nas. Svaka utakmica je važna, tako i iduća s Goricom. Treba nam dva-tri dana za odmor, a nakon toga i za trening. Zbog intenziteta utakmica nismo mogli više trenirati. Teško je trenirati dobro, ako igraš utakmicu svaka tri dana - zaključio je trener Hajduka.

U 3. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Sibenik

Eduok je zabio nakon dugo vremena:

 - Ovo je bilo vrlo važno za momčad, ali i za mene. Trebala nam je pobjeda i samopouzdanje nakon prošlog susreta. Golovi i promašaji su dio utakmice. Nekad promašiš priliku, ali najvažnije od svega su današnja tri boda. Zaigrao sam nakon dugo vremena. Trebat će mi dvije-tri utakmice. Dat ćemo sve od sebe da učinimo navijače ponosnima.

U 3. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Sibenik

Stefan Simić je kazao kako je zadovoljan pobjedom.

 - U drugom poluvremenu smo pali i to nam se ne smije događati. Nismo primili gol i to je zasluga svih igrača na terenu, svi smo se borili kao jedan. Imali smo šanse u prvom poluvremenu koje nismo iskoristili, a 1:0 je dovoljno, tri boda su tu. Treba nastaviti još bolje. Daj Bože da zabijamo više golova, a da je 'clean sheet' iza - zaključio je Simić.

U 3. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Sibenik

Bivši igrač Hajduka Ivan Delić smatra kako je njegova momčad zaslužila više od minimalnog poraza:

 - Možemo biti žalosni tužni, zaslužili smo više, zadnjih pola sata do četrdeset minuta uzeli smo posjed i uz malo mirnoće mogli smo doći i do gola. Šteta, idemo dalje, mislim da se imamo za što uhvatiti, imamo igru i očekujemo da će biti bolje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova