Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Moramo se paziti lakih koševa, idemo po pobjedu za finale...'

'Moramo se paziti lakih koševa, idemo po pobjedu za finale...'
2

Budućnost ima individualni potencijal, svedemo li ih u igru pet na pet naše šanse rastu. Ne želim još komentirati koga bi priželjkivali u finalu, ali Partizan bi nam sigurno više odgovarao, kaže Veljko Mršić

VIDEO

Košarkašima Cedevite u ponedjeljak u goste dolazi euroligaš Budućnost... Igra se polufinale ABA lige.

O srazu s Podgoričanima govori sportski direktor, Veljko Mršić.

- Cilj koji sam si postavio je da uđemo u Top 4. To smo ostvarili, a sad želimo odigrati najbolje što možemo protiv Budućnosti. Oni još imaju jednu utakmicu za odigrati, izanalizirati ćemo ih dobro. Moramo vidjeti u kakvom ćemo stanju biti - priča Mršić.

James Bell je do prije koji mjesec igrao za Cedevitu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bell je odličan šuter, znamo ga jako dobro, kao i ostale njihove igrače. Uložili su jako puno u momčad, no znamo ih jako dobro. Tu igra i Norris Cole koji je s Miamijem osvojio NBA naslov, energični Bitadze... Oni imaju individualni potencijal, moramo ih svesti u igru pet na pet, onda naše šanse rastu. Moramo se se paziti da nam ne daju lake koševe.

Igor Kralj/PIXSELL

Drugi polufinalni par su Partizan i Crvena zvezda...

- Ne želim još komentirati koga bi priželjkivali u finalu, ali Partizan bi nam sigurno više odgovarao. Tko ide, tko ostaje? Ima puno opcija, to ćemo sjest na kraju sezone i porazgovarati - rekao nam je Mršić.

Cedevita je i prošle godine igrala protiv Budućnosti u polufinalu ABA lige i dosta nesretno ispala. A Bellu baš i ne ide otkad je u Podgorici, od prosinca naovamo nije zabio više od 17 poena.

Krajem listopada prošle godine Cedevita je ušla u žešći remont. Otišla su trojica igrača, umjesto Sita Alonsa šef struke postao je Slaven Rimac, Veljko Mršić postavljen je umjesto bivšeg sportskog direktora Mateja Mamića, a predsjednika Mladena Vebera zamijenio je Emil Tedeschi, prvi čovjek glavnog klupskog sponzora Atlantic Grupe.

Iz kluba pozivaju navijače da u ponedjeljak (19:00) napune dvoranu... Neka sve bude narančasto pa da se zajedno s igračima pobijedi Budućnost!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub