Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
67 komentara

'Morska vila' i posebne majice za Euro: Stigla i 'vatrena beba'

"Večeras je naša fešta" i "Morska vila" odjekivale su Rujevicom, naši su igrači odjenuli posebne majice s godinama plasmana na velika natjecanja, emocije su prštale. I nebo je plakalo u večeri hrvatskog slavlja

Foto: Reuters/PIXSELL
67 komentara

Znali su u HNS-u da Hrvatska ne može ispustiti ovakvu priliku. Zato su imali spreman poseban pano s godinama svih plasmana "vatrenih" na velika natjecanja, ali i majice koje su odjenuli naši reprezentativci nakon pobjede 3-1 nad Slovačkom.

Godine 1996., 1998., 2002., 2004., 2006., 2008., 2012., 2014. 2016., 2018. i 2020., jedna ispod druge, pisale su na panou i na majicama, jedna ispod druge. Šesti put od sedam mogućih nastupa Hrvatska će se boriti za naslov prvaka Starog kontinenta.

Spustio se na teren i Domagoj Vida sa sinom Davidom, čuvenom "vatrenom bebom", pjevala se "Večeras je naša fešta", pa vječni hit Daleke Obale "Morska vila" kojeg su prigrlili naši rukometaši.

Ni silna kiša na Rujevici nije mogla pokvariti raspoloženje 8211 pokislih navijača. Idemo na Euro, idemo ponoviti uspjeh iz Rusije, ako ne i nadmašiti ga!

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL.

Foto: Reuters/PIXSELL

Foto: Reuters/PIXSELL

 

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA'

Naši partneri pišu
Message