Obavijesti

Sport

Komentari 299

Livaković je 'preživio streljanu', Dinamo uzeo bod i Vlašićevima

Livaković je 'preživio streljanu', Dinamo uzeo bod i Vlašićevima
10

CSKA i Dinamo remizirali su 0-0 u drugom kolu Europske lige, "modri" su tako i drugu utakmicu završili bez postignutog i primljenog gola, a sjajan je bio Dominik. WAC je šokirao Feyenoord na gostovanju (4-1)

Nogometaši zagrebačkog Dinama u susretu su 2. kola skupine K Europske lige na gostovanju kod CSKA u Moskvi igrali 0-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Moro dočekao Modre u Moskvi

Pokretanje videa...

Moro pozdravio dinamovce 00:58

Dinamo tako i nakon drugog nastupa u skupini ima razliku pogodaka 0-0 te s dva boda zauzima treće mjesto na ljestvici. Isti broj bodova, ali uz razliku pogodaka 1-1 ima drugi CSKA.

Sjajan je bio golman Dominik Livaković koji je dignuo branu najboljem igraču CSKA, Nikoli Vlašiću, pa tako izdominirao u duelu dvojice 'Vatrenih'.

Europa League - Group K - CSKA Moscow v Dinamo Zagreb

Najveće probleme Modrima stvarali su Vlašić i Nigerijac Ejuke, ali i Dinamo je namučio rutinera na ruskom golu Akinfejeva. Promašivali su jako izgledne prigode Oršić, Petković i Ivanušec.

Posebno teško Dinamo je živio u finišu prvog poluvremena, ali sve je spasio majstor Livi i zagrebački dečki što se plasmana u nokaut-fazu tiče nakon dva kola imaju sve u svojim rukama.

Europa League - Group K - CSKA Moscow v Dinamo Zagreb

Dvije europske utakmice bez primljenog gola, 0-0 kod kuće s Feyenoordom i kod CSKA u Moskvi. Zoran Mamić je nakon osam 'nula' uspio osvojiti svoj prvi trenerski bod na gostovanjima u skupinama europskih natjecanja, CSKA-Dinamo 0-0!

U drugom susretu ove skupine austrijski Wolfsberger je senzacionalno svladao Feyenoord u Rotterdamu sa 4-1 (2-0) i tako zasjeo na čelo s četiri boda, dok je Feyenoord posljednji s jednim bodom.

Europa League - Group K - CSKA Moscow v Dinamo Zagreb

Trostruki strijelac za Wolfsberger bio je Liendl (6-11m, 13-11m, 60), a jedan je pogodak dodao Joveljić (66-11m), dok je gol za Feyenoord postigao Berghuis (54).

Dinamo će u 3. kolu za tjedan dana u Maksimiru ugostiti Wolfsberger.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Europska liga , Moskva
CSKA
0 : 0
Dinamo
Sortiranje događaja
90' +4

Kraj u Moskvi! Zoran Mamić je nakon osam 'nula' uspio osvojiti svoj prvi trenerski bod u skupinama europskih natjecanja, CSKA-Dinamo 0-0!

Sjajni Dominik Livaković riješio je sve što je Nikola Vlašić poslao prema njemu i(li) šanse koje je priredio suigračima.

Rusi su dominirali u finišu prvog poluvremena, ali imao je Dinamo svojih sjajnih šansi koje su propustili Oršić, Petković i Ivanušec (uz dvije-tri odlične intervencije ruskog iskusnika Akinfejeva).

Dvije eruopske utakmice bez primljenog gola, 0-0 kod kuće s Feyenoordom i kod CSKA u Moskvi.

Senzaciju je napravio Wolfsberger kod Feyenoorda (4-1) za Austrijance i Dinamo ima sve u svojim rukama. Za tjedan dana Austrijanci dolaze u Maksimir.

Standings provided by SofaScore LiveScore
90' + 3

Laganim korakom iz igre je izašao Mislav Oršić, a minutu i pol na terenu dobija Sadegh Moharrami.

90'

'Požutio' je Kristijan Jakić, a rumunjski sudac pokazao da će se igrati - 4 minute nadoknade.

84'

Evo nam još jednog Hrvata na terenu: za CSKA je umjesto Brazilca Maria Fernandesa ušao naš Kristijan Bistrović, nekadašnji veznjak Slavena Belupa.

80'

Dino Perić nema 90 minuta u nogama pa je Mamić umjesto stopera koji se nakon dugo vremena vratio službenim utakmicama na teren poslao - 'supersoničnu' polušpicu, Lirima Kastratija!

Komentari 299