Obavijesti

Sport

Komentari 16

Hrvatski stoper junak Astane: Zabio dva komada za prolazak

Hrvatski stoper junak Astane: Zabio dva komada za prolazak
1

Zabio je za vodstvo u 31. minuti i tako doveo prednost Astanu. No, u 57. minuti Elivelton poravnava rezultat koji vodi gosta u sljedeću fazu. To je bilo aktualno sve do 92. minute, a onda se opet pojavio Aničić

VIDEO

Prošlosezonska senzacija Lige prvaka iz Kazahstana, Astana, teškom je mukom svladala u 180 minuta nezgodni litavski Žalgiriš. Prva je utakmica u Vilniusu završila bez golova pa se činilo kako će Kazahstanci prevođeni legijom stranaca lako izaći na kraj protiv objektivno lošijeg protivnika.

Za domaću Astanu počelo je dobro, posebno za našeg stopera Marina Aničića (26), bivšeg braniča Zrinjskog iz Mostara koji je igrao za mlade selekcije Bosne i Hercegovine. 

Naime, Marin je čitavu karijeru kao produkt mostarskog kluba igrao u 'Zrinji' da bi se prije dvije sezone otisnuo u daleki Kazahstan. U današnjoj je utakmici doživio jedne od najljepših trenutaka u karijeri.

Zabio je za vodstvo u 31. minuti i tako doveo u važnu prednost svoju Astanu. Međutim, u 57. minuti Elivelton poravnava rezultat koji vodi gosta u sljedeću fazu kvalifikacija. Senzacija je bila aktualna sve do 92. minute, a onda se opet pojavio Aničić te svojim golom izazvao erupciju oduševljenja na tribinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Postao je tako kazahstanski junak, dok će Astana večeras saznati svog protivnika u trećem pretkolu iz meča Celtica i Lincoln Red Impsa.

Podsjećamo, kazahstanski je prvak prethodne sezone igrao u skupini Lige prvaka protiv Atletica, Benfice i Galatasaraya te upisao velikih šest bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov