Obavijesti

Sport

Komentari 0

Mou i Roma preokrenuli Bodo, Feyenoord slavio usred Praga

Mou i Roma preokrenuli Bodo, Feyenoord slavio usred Praga
4

Norvežani su stigli u Rim s nadom u prolazak, ali 'vučica' je pokazala da je ipak iskusnija u Europi. Češki ultrasi nisu najbolje primili poraz Slavije, a Payet je opet 'pogurao' Marseille

VIDEO

Poznati su polufinalni parovi nogometne Konferencijske lige pa će tako za finale igrati Leicester protiv Rome, odnosno, Marseille protiv Feyenoorda. Prve utakmice na rasporedu su 28. travnja, dok se uzvrati igraju 5. svibnja.

Iz četvrtog pokušaja ove sezone Roma je po prvi puta svladala norveški Bodo, ali bilo je to dovoljno da Rimljani i njihov trener Jose Mourinho naplate sve prijašnje muke koje su prošli protiv tog suparnika. Roma je u skupini izgubila i remizirala protiv tog norveškog kluba, dok je Bodo u prvom četvrtfinalnom susretu, kao domaćin, pobijedio 2-1. U uzvratu nije bilo drame već je Roma uvjerljivo slavila 4-0, a najviše zahvaljujući razigranom Nicolu Zaniolu koji je postigao tri pogotka. Sve je, pak, počelo ranim pogotkom Tammyja Abrahama u petoj minuti.

Europa Conference League - Quarter Final - Second Leg - AS Roma v Bodo/Glimt

U polufinalu će Roma igrati protiv Leicestera. Preokretom u Eindhovenu protiv PSV-a i pobjedom 2-1 nogometaši Leicestera su se ranije tijekom četvrtka probili među četiri najbolje momčadi. Nakon što je prva utakmica završila bez golova, u uzvratu je PSV kao domaćin poveo u 27. minuti. Strijelac je bio Izraelac Eran Zahavi koji je spretno, potpuno iskosa, pogodio suparničku mrežu.

Sve do završnice PSV je čuvao prednost i plasman u polufinale, ali onda se dogodio potpuni preokret. U 77. minuti je Ayoze Perez sjajno prevario suparničkog igrača i idealno uposlio Maddisona koji pogađa za izjednačenje na 1-1, a u 88. minuti gosti su kreirali preokret. Portugalac Ricardo Pereira je tada pogodio za 2-1 i prvo europsko polufinale Leicestera, u nekom natjecanju, u klupskoj povijesti.

Europa Conference League - Quarter Final - Second Leg - PAOK v Olympique Marseille

Nizozemska će ipak imati predstavnika u polufinalu, a bit će to Feyenoord. Nakon domaćih 3-3 protiv Slavije, Feyenoord je u Pragu pobijedio 3-1. Igrač utakmice bio je Cyriel Dessers koji je postigao dva pogotka, dok je sve zaključio Sinisterra u 78. minuti golom za 3-1.

Europa Conference League - Quarter Final - Second Leg - Slavia Prague v Feyenoord

U polufinalu će Feyenoord igrati protiv Marseillea koji je dva puta bio bolji od solunskog PAOK-a. Nakon 2-1 na domaćem Veledromeu, u uzvratu je Marseille slavio kao gost s 1-0, a opet je strijelac bio odlični Payet. Za Marseille je cijelu utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car, dok je za PAOK od 68. minute igrao Antonio Mirko Čolak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica