Sport

Komentari 14

Mourinho oduševio na presici: Postavljao je pitanja sam sebi

Mourinho oduševio na presici: Postavljao je pitanja sam sebi

Prvo pitanje; očekujete li još nekog igrača do kraja prijelaznog roka? Prvi odgovor: ne. Idemo dalje, drugo pitanje: jeste li zadovoljni odrađenim poslom u prijelaznom roku: Jesam, pričao je dobro raspoloženi Mourinho

Iz kluba je otišao Christian Eriksen, ozlijeđen je Harry Kane, a za odštetu je stigao tek Steven Bergwijn... Neki treneri ne bi bili baš dobrog raspoloženja, ali Jose Mourinho bio je tako dobrog da je čak zbijao i šale na druženju s novinarima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tottenhamov trener otvorio je presicu uči derbija s Manchester Cityjem u nedjelju - samoispitivanjem.

- Prvo pitanje; očekujete li još nekog igrača do kraja prijelaznog roka? Prvi odgovor: ne. Idemo dalje, drugo pitanje: jeste li zadovoljni odrađenim poslom u prijelaznom roku: Jesam. To su dva pitanja manje. Treće pitanje: Ne želite li napadača - pričao je Portugalac sam sa sobom dok nije riječ prepustio novinarima.

Onda se malo uozbiljio.

- Normalno da bi bilo bolje s napadačem jer čekaju nas izazovi u tri natjecanja. Bergwijn je igrač koji je već sada dovoljno dobar, a bit će još bolji u budućnosti.

U najbližoj budućnosti Guardiolu nakon malo duže vremena čeka okršaj s Pepom Guardiolom.

- Ovo je novo poglavlje za nas nakon što smo se smo se sretali u utakmicama Barcelone i Reala, Intera i Barcelone te Cityja i Uniteda. Ja želim pobijediti!

Najčitaniji članci