Obavijesti

Sport

Komentari 3

Mourinho opet nije pronašao recept za norveške anonimce, PSV i Leicester remizirali...

Mourinho opet nije pronašao recept za norveške anonimce, PSV i Leicester remizirali...
5

Podsjetimo kako su ove dvije momčadi zajedno igrale u skupini i tada je Bodo kao domaćin deklasirao Rimljane sa 6-1. Na Olimpicu Roma također nije uspjela slomiti čvrste Norvežane

VIDEO

Nogometaši Rome ni u trećem pokušaju ove sezone nisu pobijedili norveški Bodo. U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Konferencijske lige, na norveškom tlu, Bodo je pobijedio 2-1.

Podsjetimo kako su ove dvije momčadi zajedno igrale u skupini i tada je Bodo kao domaćin deklasirao Rimljane sa 6-1. Na Olimpicu Roma također nije uspjela slomiti čvrste Norvežane, ta je utakmica završila 2-2.

U ovom dvoboju Rimljani su poveli golom Pellegrinija u 43. minuti, iako je Bodo ostavio bolji dojam do tada. U nastavku utakmice opet je aktivniji bio norveški sastav koji je izjednačio u 56. minuti. Strijelac je bio Wembangomo, ali gol ide na dušu vratara Rome Rui Patricija koji je početnički reagirao i nije uhvatio relativno lagani udarac s 20-ak metara.

Europa Conference League - Quarter Final - First Leg - Bodo/Glimt v AS Roma

U 89. minuti Bodo je prije uzvrata stekao gol prednosti i to nakon pogotka Vetlesena za konačnih 2-1.

Marseille je na svom stadionu pobijedio PAOK 2-1, a posebno je upečatljiv na Velodromeu bio trenutak u 45. minuti. Domaćin je izveo korner. Under je loptu poslao na 20 metara, a tamo ju je dočekao Dimitri Payet te je iz prve, fantastično iz voleja, poslao pod gredu suparničkih vrata.

Soccer - Europa Conference League - Quarter Final - First Leg - Olympique Marseille v PAOK

PAOK je ipak izvukao minimalan poraz i to nakon pogotka El Kaddourija u 48. minuti koji je ušao u igru početkom drugog dijela. Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car odigrao je cijelu utakmicu za Marseille, dok je Antonio Mirko Čolak za goste odigrao posljednjih petnaest minuta.

Leicester i PSV su odigrali utakmicu bez golova.

Europa League - Quarter Final - First Leg - Leicester City v PSV Eindhoven

Podsjetimo kako je u ranijem terminu nevjerojatna bila prva četvrtfinalna utakmica između Feyenoorda i praške Slavije. Uz šest pogodaka ogled je završio bez pobjednika 3-3. Dvoboj je ujedno bio ispunjen preokretima. Feyenoord je poveo 1-0. Potom je Slavia okrenula na 2-1, ali i Feyenoord je uzvratio te poveo 3-2. U 95. minuti Traore je zaključio ovu ludu utakmicu pogotkom za konačnih 3-3.

Europa Conference League - Quarter Final - First Leg - Feyenoord v Slavia Prague

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz