Obavijesti

Sport

Komentari 32

Zenitu nije pomogao ni Lovren! Morata zabio dva gola Dinamu

Zenitu nije pomogao ni Lovren! Morata zabio dva gola Dinamu

Juventus je teškom mukom pobijedio Dinamo Kijev 2-0, a oba gola zabio je Alvaro Morata. U drugom susretu Zenit je izgubio kod kuće od Club Bruggea 2-1, a kod Zenitovog gola sudjelovao je Dejan Lovren...

Na otvaranju nove sezone nogometne Lige prvaka Club Brugge je u susretu iz F skupine u St Peterburgu pobijedio Zenit s 2-1, dok je Juventus u dvoboju G skupine rutinski u Kijevu pobijedio Dinamo s 2-0.

Pokretanje videa...

Lovren se zeza u busu 00:37

Nova sezona Lige prvaka započela je s iznenađenjem. Zenit je bio veliki favorit protiv Bruggea, no belgijski sastav je osvojio tri boda, a pobjednički pogodak gosti su zabili u trećoj minuti sudačke nadoknade..

Belgijski prvak je poveo u  63. minuti golom Emmanuela Dennisa. Charles de Ketelaere je dva puta pucao iz blizine, no oba puta je loptu blokirao Jaroslav Rakitski. Ipak, treći pokušaj Emmanuela Dennis je završio u ruskom golu. Domaćin je imao velikih prigovora tražeći prekršaj Dennisa u začetku akcije, no francuski sudac Benoit Bastien je pokazao na centar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League - Group F - Zenit Saint Petersburg v Club Brugge

Zenit je izjednačio u 74. minuti, a najzaslužniji za pogodak bio je Dejan Lovren. Hrvatski reprezentativac je fantastično opalio s više od 25 metara, lopta je pogodila u stativu te se od leđa gostujućeg vratara Ethana Horvatha odbila u gol.

Lovrenov projektil pogledajte OVDJE

Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, De Ketelaere je šokirao domaće navijače. Bila je to sjajna akcija u četiri poteza, koju je pogotkom zaključio belgijski veznjak.

U drugom susretu iz ove skupine večeras se sastaju Lazio i Borussia Dortmund.

U prvom susretu G skupine Juventus je u Kijevu bez Cristiana Ronalda, koji ima koronavirus, pobijedio Dinamo s 2-0. Oba gola zabio je Alvaro Morata (46, 84), a torinska "Stara dama" je mogla i uvjerljivije slaviti.

Champions League - Group G - Dynamo Kyiv v Juventus

Juventus je poveo na otvaranju drugog dijela. Dejan Kuluševski je pucao po golu, Georgi Buščan je obranio kratko odbivši loptu, a Morata je pospremio odbijanac u mrežu.

Španjolski napadač je pitanje pobjednika razriješio je svojim drugim golom u 84. minuti na asistenciju Juana Cuadrada.

U drugom susretu iz ove skupine večeras se sastaju Barcelona i Ferencvaroš.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Liga prvaka, 1. kolo grupne faze 18:55 , Kijev
Dinamo Kijev
0 : 2
Juventus
Morata 46', 84'
Sortiranje događaja
KRAJ

Kraaaaaaaaaaaj u Kijevu. Juventus je došao do teške pobjede protiv Dinama (2-0) koji je pokazao jako dobar otpor, a presudio im je Morata koji je zabio dva gola.

Club Brugge je u šokantnoj završnici ipak uspio srušiti Zenit golom De Ketelaerea u 95. minuti... Belgijci su tako dobili 2-1, a jedini gol za Ruse zabio je Dejan Lovren...

LOVREN ZABIO!

Na drugoj utakmici je rezultat 1-1, a za Zenit je izjednačio Dejan Lovren! Hrvatski reprezentativac opalio je s 30 metara, pogodio stativu, a lopta je pogodila u leđa golmana Horvatha i završila u mreži.

84'

I čini se da je gotovo u Kijevu. Cuadrado je sjajno ubacio s desne strane, a Španjolac Morata je ostao sam i lagano zabio glavm za 2-0...

75'

Razigrali su se domaćini! Prijete ponajviše po desnoj strani, ali zasad i dalje ne mogu do ozbiljnijeg udarca. Juventus je počeo griješiti i nudi se Ukrajincima...

71'

Lucescu želi trgnuti svoju momčad. U igru su ušli Popov i Verbić umjesto Karavaeva i Cigankova. Kod Juventusa Pirlo je napravio samo jednu promjenu. Dybala je zamijenio Kuluševskog...

Komentari 32