Obavijesti

Sport

Komentari 184

Maestralni Bulat i Mesa donijeli bod Šibeniku, Rogić spašavao

Maestralni Bulat i Mesa donijeli bod Šibeniku, Rogić spašavao

U utakmici bez prevelikog broja prilika i Šibenik i Dinamo imali su podjednako šansi, no Majer je briljantnim slobodnjakom sredinom drugog dijela doveo Dinamo u vodstvo. Ipak, nije dugo trajalo

U susretu 27. kola Prve HNL Šibenik i Dinamo su na Šubićevcu igrali 1-1 (0-0).

Dinamo je poveo golom Majera (70), a poravnao je Mesa (77).

POGLEDAJTE VIDEO: Funcuti dočekuju nogometaše Šibenika

Pokretanje videa...

Doček za nogometaše Šibenika 01:34

Šibenik i Dinamo su na Šubićevcu odigrali ravnopravan dvoboj s podjednakim brojem izglednih prilika za postizanje pogotka, pa su na kraju i zasluženo podijelili bodove.

Oba gola postignuta su nakon odlično izvedenih slobodnoh udaraca, Dinamo je poveo u 70. minuti kada je Majer izravno iz slobodnog udarca sa 20-ak metara pogodio sam gornji desni kut Rogićevih vrata.

Šibenik i Dinamo susreli se u 27. kolu Prve HNL

Šibenik je uzvratio samo sedam minuta potom iako nije poentirao izravno iz slobodnog udarca, Bulatov pokušaj s gotovo 30 metara zatresao je okvir gola, a na odbijenu loptu najbolje je reagirao Mesa i pogodio nebranjenu mrežu jer se Livaković nije stigao pridići.

Šibenik je tako prekinuo Dinamov niz od osam uzastopnih prvenstvenih pobjeda koji je krenuo nakon poraza upravo od Šibenika u siječnju.

Dinamo se i s ovim bodom vratio na vrh ljestvice poravnavši se s Osijekom, koji je ranije u subotu sa 2-0 svladao Istru 1961, oba sastava sada imaju po 61 bod s tim da je Dinamo odigrao susret manje, dok je Šibenik šesti sa 27 bodova, dva više od sedmog Slavena Belupa, a sedam više od posljednje Lokomotive.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL 17.05 , Stadion Šubićevac, Šibenik
Šibenik
Mesa 78'
1 : 1
Dinamo
Majer 70'
Sortiranje događaja
90+5'

KRAAJ! 1-1!

90+3'

Rogić! Spasio je sad Šibenik od poraza, i to majstorski! Tolić je iz prvog dodira pucao sa šest metara, no Rogić je čudesno reagirao!

78'

GOOL! Nevjerojatno! Bulat je s 30 metara pogodio stativu nestvarnom bombetinom, a lopta se odbila u noge Mesi koji ju je onda zakucao u mrežu!

70'

GOOOL! Upravo iz tog prekida, iz tog slobodnjaka, maestralno je zabio Lovro Majer! U same rašlje s nekih 20-ak metara... Kakav gol...

69'

Zanimljivu je ruku Šibenčanima sudio Zebec. Majer je igrao glavom, pogodio Kvesića u glavu, a od Kvesićeve se glave lopta odbila u ruku koja je bila - relativno blizu tijela... 

Komentari 184