Obavijesti

Sport

Komentari 28

Mršić i dalje prima kisik: 'Do mene leži mladić koji na Božić ne može niti do kupaonice...'

Mršić i dalje prima kisik: 'Do mene leži mladić koji na Božić ne može niti do kupaonice...'

Iskreno, malo sam “grogi”, valjda od pustih lijekova, ali je konačno došlo vrijeme bez temperature koja je išla i preko 39, tako da me je skroz iscrpila, otkrio je svoje stanje Veljko Mršić

Hrvatski košarkaški izbornik Veljko Mršić završio je u bolnici zbog posljedica zaraze korona virusom, a za Sportske novosti otkrio je kako mu se stanje popravilo te kako više nema toliko visoku temperaturu.  Ipak, i dalje mu povremeno davaju kisik, rekao je liječnik KK Zadra Davor Predovan.

Drama hrvatskog izbornika na Badnjak: Zbog korone morao u bolnicu, davali su mu kisik...
Drama hrvatskog izbornika na Badnjak: Zbog korone morao u bolnicu, davali su mu kisik...

Podsjetimo, Mršić je na Badnjak završio u bolnici. Stanje mu se taj dan pogoršalo te je navečer hospitaliziran, a u bolnici su mu davali i kisik. Tad se obratio svima i na Instagramu gdje je stavio fotografiju iz bolnice, no sada je ipak bolje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Iskreno, malo sam “grogi”, valjda od pustih lijekova, ali je konačno došlo vrijeme bez temperature koja je išla i preko 39, tako da me je skroz iscrpila. Po tko zna koji put želim ponoviti: ne daj Bože nikome! - otkrio je Mršić za Sportske novosti te potom poručio da je korona virus zaista opasan:

- Odmah do mene u krevetu leži mladi čovjek s obostranom upalom pluća, koji jučer, na Božić, nije mogao otići do kupaonice jer ga je kašalj toliko mučio kad god bi se nastojao uspraviti. Zato je važno da svi shvate koliko je ovaj virus opasan. Ako sve opišem kroz kartašku igru briškulu onda to izgleda ovako: netko prođe lišo, a netko peška karika. Čuvajte se ljudi - poručio je Mršić.

Njegov Zadar je na kraju ove godine trebao odigrati utakmice protiv Crvene zvezde i Cibone, ali su obje odgođene zbog korona virusa u zadarskim redovima.