Sport

Komentari 0

Mudražija iz Rijeke u Olimpiju

Mudražija iz Rijeke u Olimpiju

U Olimpiji će ga na klupi dočekati Dino Skender, trener koji ga je vodio u doba dok je bio šef struke u Osijeku. "Zmajčeki" su trenutno na trećem mjestu u slovenskom prvenstvu s 31 bodom

Hrvatski 24-godišnji nogometaš Robert Mudražija u ponedjeljak je potpisao ugovor s ljubljanskom Olimpijom u koju je stigao iz Rijeke, gdje je od siječnja 2021. bio na posudbi iz danskog Kopenhagena, objavili su slovenski i hrvatski prvoligaš na svom mrežnom portalu.

Mudražija je s Olimpijom potpisao ugovor do 30. lipnja 2022.

Radi se o igraču koji je prošao nogometnu školu zagrebačkog Dinama, a potom je bio igrač Zagreba, austrijskog drugoligaša Lieferinga i Osijeka u kojem je odigrao 52 utakmice te postigao tri pogotka uz devet asistencija.

Njegove igre u osječkom dresu zamijetili su u Kopenhagenu te ga doveli u zimskom prijelaznom roku 2019. i potpisali ugovor do kraja 2024. U Kopenhagenu je odigrao 29 utakmica da bi u siječnju 2021. došao na posudbu u Rijeku za koju je odigrao 21 utakmicu, ali je u novoj sezoni samo u četiri susreta dobio priliku i na travnjaku proveo 214 minuta.

U Olimpiji će ga na klupi dočekati Dino Skender, trener koji ga je vodio u doba dok je bio šef struke u Osijeku. "Zmajčeki" su trenutno na trećem mjestu u slovenskom prvenstvu sa 31 bodom, osam manje od vodećeg Maribora, ali i uz dvije utakmice manje.

Najčitaniji članci