Sport

Komentari 5

Mulaomerović: Situacija nije najsjajnija, ali dat ću sve od sebe da budemo što bolji

Mulaomerović: Situacija nije najsjajnija, ali dat ću sve od sebe da budemo što bolji

Ovo veliko povjerenje koje mi je ukazano za mene je čast i obaveza. Situacija nije najsjajnija. Najprije se moramo mobilizirati i napraviti najbolje što možemo u ovih točno mjesec dana, kazao je Mulaomerović

Dužnost izbornika za mene je velika čast i obaveza i dat ću sve od sebe da napravim što bolji rezultat s reprezentacijom, izjavio je u utorak na konferenciji za novinare novi izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Damir Mulaomerović.

- Ovo veliko povjerenje koje mi je ukazano za mene je čast i obaveza. Situacija nije najsjajnija. Najprije se moramo mobilizirati i napraviti najbolje što možemo u ovih točno mjesec dana pred dvije utakmice protiv Švedske - kazao je Mulaomerović na predstavljanju, iskoristivši priliku da zahvali bivšem izborniku Veljku Mršiću na svemu što je do sada napravio s reprezentacijom.

- Nakon razgovora kojeg sam počeo s igračima, vjerujem da će to biti dosta dobro, moramo u to vjerovati. Dat ću sve od sebe da napravimo što je bolji rezultat - dodao je na kraju Mulaomerović koji je ujedno i trener hrvatskog premijerligaša Cedevite Junior.

Hrvatska u drugom krugu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u skupini igra od 25. do 28. veljače dvije utakmice protiv Švedske.

S Hrvatskom i Švedskom u skupini C su još Finska i Slovenija od kojih su hrvatski košarkaši izgubili u prvom krugu kvalifikacija u studenom prošle godine.

Najčitaniji članci