Sport

Komentari 85

Mundo Deportivo: Simeone želi dovesti Josipa Brekala u Madrid

Mundo Deportivo: Simeone želi dovesti Josipa Brekala u Madrid

Za Brekala su već mjesecima zainteresirani brojni klubovi iz liga petica, počevši od onih engleskih kao što su Everton i Leeds pa do talijanskih Rome i Intera

Prema pisanju španjolskog Munda Deportiva, Josip Brekalo na meti je Atletico Madrida.

Trener Diego Simeone želi povećati konkurenciju koju ima u napadu. Stoga je u planu vraćanje Antoinea Griezmanna iz Barcelone o čijoj se razmjeni za Saula Nigueza priča već nekoliko dana.

Uz Griezmanna, Simeone navodno želi i 23-godišnjeg hrvatskog reprezentativca, a druga opcija uz Brekala je igrač Valencije Goncalo Guedes.

Za Brekala su već mjesecima zainteresirani brojni klubovi iz liga petica, počevši od onih engleskih kao što su Everton i Leeds pa do talijanskih Rome i Intera.

Brekalo je u Wolfsburgu već pet godina, otkad je došao iz Dinama.  U Wolfsburgu je zabio neke briljantne golove, odigrao mnoštvo utakmica i nerijetko bio nositelj igre, a igrajući za taj klub ušao je i u hrvatsku reprezentaciju.

POGLEDAJTE VIDEO: Brekalovo vjenčanje

Hrvatski reprezentativac proživljava velike trenutke u svom životu. Uz mogući veliki transfer u neki od najvećih europskih klubova, Brekalo se u subotu vjenčao s dugogodišnjom partnericom Dominikom Kralj. Ove godine je dobio i kćer Niku.

POGLEDAJTE ČETVRTFINALNU VEČER ARMAGEDONA: 

Najčitaniji članci