Obavijesti

Sport

Komentari 337

Murray je pobijedio Đokovića! Novak sucu: "Ne želim igrati"

Murray je pobijedio Đokovića! Novak sucu: "Ne želim igrati"
6

Murray je osvojio Rim nakon fantastične predstave u finalu protiv Đokovića (6-3, 6-3). Novak se u drugom setu žalio sucu na kišu i stanje terena

VIDEO

Andy Murray briljantnim tenisom srušio je prvog igrača svijeta Novaka Đokovića u finalu Rima u dva seta 6-3, 6-3! Škot je slavio nakon četiri uzastopna poraza od Srbina, a posljednji put dobio je Novaka na Masters turniru u Kanadi 2015. godine.  

Murrayu je ovo 10. pobjeda protiv Đokovića, jedna od najslađih jer mu je danas rođendan i prva na zemlji nakon četiri uzastopna poraza od Novaka, dok je Srbin ostao na 23 slavlja protiv Škota.

Murray je kod 2-1 u prvom setu uzeo Đokoviću servis i držao je tu prednost do kraja seta koji je dobio 6-3. Škot je igrao sjajno, imao je rješenje za sve Novakove poteze, a bio je nešto agresivniji nego inače.nTo mu se isplatilo i u drugom setu u kojem je poveo 4-2 nakon što je ponovno uzeo servis srpskom tenisaču. 

Novak poludio na suca: Neću više igrati!

Triput sam izvrnuo gležanj u zadnja tri gema. Triput! Zašto to ignoriraš? Zar se netko mora ozlijediti da bi shvatio o čemu se radi? Ne želim više igrati po ovom terenu prigovorio je Đoković sucu u drugom setu. 

- Može se igrati - odgovorio je sudac Novaku.

Kiša je malo padala u Rimu, pa je stala, pa opet padala...

Uvjeti za igru bili su isti i za Murraya, ali samo je Đoković prijetio sucu da neće više igrati. Ipak je nastavio, a ovo nije bio njegov dan. Novak je bio neprepoznatljiv, a Murray je bio raspoložen i kažnjavao je sve njegove promašaje. Škot je drugim breakom kod 5-3 osigurao set i meč za trofej u Rimu i najljepši poklon za rođendan.

- Čestitam ti Andy, danas si bio jednostavno predobar - priznao je na kraju Đoković.

ATP Rim, finale:

Đoković - Murray 3-6, 3-6

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 337
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti