Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Na mjestu derutnog stadiona u Đurđevcu niknula je ljepotica

Grad Đurđevac je uložio 15 milijuna kuna i na mjestu nekadašnjeg derutnog nogometnog stadiona izrastao je novi s natkrivenim tribinama i svlačionicama koje odgovaraju najtežim zahtjevima Fife

7 komentara

Postavljanjem umjetne trave na glavni teren Sportsko–rekreacijskog centra Vlado Lešćan–Duspe ušli smo u završetak radova na Gradskom stadionu, rekao nam je gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči, koji je nadgledao finiširanje radova. 

Grad Đurđevac je uložio 15 milijuna kuna i na mjestu nekadašnjeg derutnog nogometnog stadiona izrastao je novi s natkrivenim tribinama i svlačionicama koje odgovaraju najtežim zahtjevima Fife.

U cijeni od 15 milijuna kuna samo travnjak košta tri milijuna i on je licenciran u skladu sa zahtjevnim kriterijima krovne nogometne Svjetske nogometne federacije. To je sedmi tepih u Hrvatskoj kakvim se ne može pohvaliti niti jedan naš prvoligaš osim Rijeke. 

- Po dovršenju tehničkog pregleda dobit ćemo preporuku Fife da se ovdje mogu i igrati najzahtjevnije utakmice, čak i one međunarodnog značaja – pojašnjava nam gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči. 

Uz novi stadion s glavnim terenom u cijenu je uključena izgradnja pomoćnog terena te pristupnog puta i parkirališta. Ovom investicijom Đurđevac se vinuo među sredine koje će moći konkurirati turističkim središtima kako bi prvoligaške momčadi došle na pripreme.

Janči vjeruje da da će HNS, koji za otvorenje za Dan grada priprema iznenađenje, u Đurđevac „slati“ mlađe nogometne selekcije koje će u gradu „Picoka“ ugostiti reprezentacije iz inozemstva. 


 

Naši partneri pišu
Message