Obavijesti

Sport

Komentari 26

Na predivan dar, 12 panjeva, treba uzvratiti darujući Hajduk

Na predivan dar, 12 panjeva, treba uzvratiti darujući Hajduk

Da je Primorac sve te godine samo gledao Wengera, naučio bi dovoljno za ugovor s Hajdukom na koliko godina on hoće. Ali, prije Dinama, Osijeka, Rijeke, Istre!, Primorac zapravo mora pobijediti - Hajduk

VIDEO

Da sam većinski vlasnik Hajduka navijačima bih pred vratima ostavio paket dionica i koji milijun eura, da im se nađe. Štos s panjevima upravo je savršen povod za - malo dijete mala briga, veliko dijete velika briga - davanje najveće dalmatinske brige u ruke ljudima koji odlučuju.

Pokretanje videa...

Jakobušić smijenio Stanića 08:07

Jedini dobar razlog kojeg se mogu sjetiti, zašto većinski vlasnik navijačima već nije poklonio Hajduk, jest strah da bi mu, spiskaju li lovu, a naslov ne osvoje, zamjerili što im je poklonio klub. A tad bi stvarno bio u nevolji.

Prijedlog poklanjanja Hajduka navijačima je i odgovor kolegi Pavičiću. Dakle, sadašnji model upravljanja klubom ne smatram dobrim. Ne smatram se cinikom koji ne kaže čime model treba odmijeniti. Eto, nemojmo Hajduk prodati privatniku, nemojmo ga ni napuniti liliputancima iz vlasti da na kraju mandata građanima izruče, bili navijači ili ne, milijunski dug. Postojeći model treba odmijeniti poklanjenjem Hajduka navijačima.

Arsenal v Udinese. Champions League Play-Off, 1st Leg.

Proda li većinski vlasnik Hajduk privatniku, ma da Ligu prvaka osvoji, da pobjeđuje Dinamo dvadeset godina u Splitu i Zagrebu i svih dvadeset godina osvaja naslov, možda bi bilo nezadovoljnih. Tko zna kakav bi čovjek bio privatnik. Još je lakše složiti se da nije u redu da većinski vlasnik Hajduk preda liliputancima.

Preda li većinski vlasnik s paketom dionica navijačima i cijelu, nedjeljivu odgovornost, u najboljoj varijanti oni će Hajdukom fantastično upravljati, dvadeset godina zaredom pobjeđivati Dinamo, stvarati zvijezde od dalmatinske djece i u idealnom trenutku ih za rekordne pare transferirati u Bayern, Real i Barcelonu. U najgoroj, model upravljanja će se pokazati lošim, a navijači bi Hajduk bili slobodni pokloniti ili po cijeni koju tržište odredi prodati, najvjerojatnije privatniku. Ili desetinama tisuća navijača Hajduka. Ali nakon epizode vlasništva fora s panjevima više ne bi bila tako efektna.

Da je Primorac sve te godine samo gledao Wengera, naučio bi dovoljno za ugovor s Hajdukom na koliko godina on hoće. Ali, prije Dinama, Osijeka, Rijeke, Istre!, Primorac zapravo mora pobijediti - Hajduk.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja