Obavijesti

Sport

Komentari 0

Nacional dominantan u derbiju protiv Futsal Dinama u 6. kolu

Nacional dominantan u derbiju protiv Futsal Dinama u 6. kolu
10

MNK Nacional pobijedio je Futsal Dinamo 4-0 u zagrebačkom derbiju. Kocić je bio dvostruki strijelac, a Grbeša i Novak zabili su po jedan gol za uvjerljivu pobjedu...

VIDEO

Nacional je u zagrebačkom derbiju pobijedio Futsal Dinamo 4-0. Nacional je u sjajnoj utakmici u Fusio Centru bio bolja momčad, Futsal Dinamo je imao solidnih epizoda, no još nije ni blizu Nacionalu koji je slavio šesti put u nizu.

VIDEO

Taktika "golman-igrač" nije radila

Nacional je bolje otvorio utakmicu. Novak je imao najbolju šansu u otvaranju. Kocić je bio precizniji i u šestoj minuti Nacional je zasluženo poveo protiv Futsal Dinama. Gosti se nisu snašli protiv najjače hrvatske momčadi pa je Mićo Martić morao pozvati minutu odmora. Nacional ne zna za kočnicu, to je momčad koja jednostavno melje protivnike i tu nema milosti.

Futsal Dinamo je preko Pezelja kao golmana igrača stvorio sjajnu šansu, ali obranio je to golman Nacionala. Mićo Martić uveo je golmana i zaigrao s njim kako bi stvorio višak. Gosti nisu mogli ništa četiri na četiri.

Nacional je u 9. minuti pogodio za 2-0! Sjajna akcija domaće momčadi, a Grbeša je ostao sam na drugoj stativi. Tu nije bilo pomoći. Futsal Dinamo je nastavio igrati s golmanom igračem. Futsal Dinamo je zaigrao bolje, stvorio je dvije odlične šanse, ali ostalo je 2-0 u prvom poluvremenu.

Kocić i Novak za rutinsko slavlje

Futsal Dinamo je nastavio s golmanom igračem u drugom dijelu, sjajna igra s obje strani, ali Nacional je pokazao zašto je vladar hrvatskog nogometa u futsalu. Kocić je u šestoj minuti drugog poluvremena zabio drugi gol na utakmici za 3-0 Nacionala da bi nepunu minutu nakon toga Novak majstorski zabio za 4-0.

Očekivao sam više od Futsal Dinama

Zadovoljan sam i sretan s našom predstavom. Očekivao sam više od Futsal Dinama, hrabriju igru. Atmosfera je bila sjajna, bez obzira što je bilo više njihovih navijača. To samo motivira moje igrače. Sve smo bolji, prvi smo, imali šest pobjeda u nizu... Idemo prema jesenskom naslovu bez poraza, rekao je trener Nacionala Robert Grdović.

- Dobili smo i to je najbitnije. Vratili smo se nakon onog poraza u Mađarskoj, ali opet smo na pravom putu. Lijepo je bilo igrati pred punom dvoranom. Imamo šest pobjeda u nizu, ali ne mislimo stati - rekao je Nacionalov Grbeša.

- Pokušali smo ih iznenaditi s golmanom-igračem, uzeti im loptu, ali nije išlo. Dobili smo neke golove koje nismo trebali. Trebao nam je jedan gol da probudi nas i publiku. Nismo uspjeli. Nacional se dobro osjeća s loptom, a mi smo ih pokušali poremetiti u tome - dodao je Matija Đulvat iz Futsal Dinama.

Futsal, 6. kolo:

  • Nacional - Futsal Dinamo 4-0
  • Solin - Potpićan 3-5
  • Square - Split 1-3
  • Vrgorac - Osijek 3-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...