Obavijesti

Sport

Komentari 11

Nacional stiže u plavu utvrdu: "Dinamo će jurnuti na nas..."

Nacional stiže u plavu utvrdu: "Dinamo će jurnuti na nas..."
6

Futsal Dinamo dočekuje Nacional u srijedu u 20.30 sati u dvorani 2 Doma sportova. "Mini-dinamo" kod kuće ima 18 pobjeda u nizu, ali sad im dolazi lider prvenstva

VIDEO

Futsal Dinamo u srijedu u 20.30 sati u 17. kolu dočekuje Nacional u zagrebačkom derbiju. Popularna "dvojka", dvorana 2 Doma sportova, bit će premala za sve koji žele vidjeti ovaj spektakl. Nacional je naš najbolji klub, trenutno vodeća momčad prvenstva, a s druge strane stoji Futsal Dinamo kojeg su osnovali navijači i koji je već u prvoj sezoni pokazao da može igrati s najjačima.

"Mini-dinamo" slavio je u svim prvenstvenim utakmicama ove polusezone, a u prvom ogledu s Nacionalom u šestom kolu izgubio je 4-0. Hrvatski prvak tada je bio uvjerljiv u Fusio Centru, a Futsal Dinamo sad im želi uzvratiti istom mjerom.

Slavko Midžor/PIXSELL Youtube Slavko Midžor/PIXSELL
10
| Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

- Utakmica protiv Nacionala će pokazati gdje smo u ovom trenutku. Naš osnovni cilj se zna, a to je plasman u playoff i za sada smo na pravom putu da to i ostvarimo. Želimo nastaviti dominaciju na domaćem terenu - rekao je kapetan Matija Đulvat.

- Želim svima sretan Uskrs, ako želite vidjeti energiju koju će stvoriti najbolji navijači na svijetu, dođite u Dom sportova. Spektakl je zajamčen - dodao je.

Dinamo nezaustavljiv kod kuće

Futsal Dinamo dočekuje Nacional kao trećeplasirana momčad s 34 boda. Nacional ima 45 bodova, a drugoplasirani Split Tommy 42.

Prava snaga Futsal Dinama je na tribinama.

Navijači su članovi kluba i svojim dolaskom na utakmicu izravno omogućuju klubu da postoji. Nema tu besplatnih ulaznica i gratis akcija, a Futsal Dinamo ponosi se činjenicom da nikad nije podijelio niti jednu utakmicu. Na svom terenu ta veza navijača i igrača na parketu zaslužna je za 18 pobjeda u nizu kod kuće.

Futsal Dinamu nitko nije uzeo ni bod 14 mjeseci. Jedina utakmica koju su izgubili kod kuće bila je ona u Ciboni, kad je Futsal Dinamo dočekao Nacional.

Nacional: Mi ćemo dominirati

Nacional u derbi ulazi kao apsolutni favorit. Lider prvenstva ima tek jedan poraz, onaj šokantan od Uspinjače, a slavio je u svim ostalim utakmicama.

- Bit će to sjajna utakmica. Sigurno će Dinamo jurnuti u prvim minutama kako bi nas šokirao, ali vjerujem da će ostatak utakmice proći u našoj dominaciji - rekao je Nacionalov Kristijan Grbeša i dodao:

- Dinamova najveća snaga su navijači. Posebno bih istaknuo Davora Kanjuha, bivšeg igrača Nacionala, koji igra dojmljivo. Upravo on može puno napraviti protiv nas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki