Obavijesti

Sport

Komentari 31

Nadal prošao dramu tie-breaka od pola sata pa razbio Francuza, Monfils izbacio srpsku senzaciju

Nadal prošao dramu tie-breaka od pola sata pa razbio Francuza, Monfils izbacio srpsku senzaciju

Prvi set trajao je čak 81 minutu, no velebni Španjolac kasnije se lako obračunao s Mannarinom. U četvrtfinalu ga čega Shapovalov, koji je iznenađujuće izbacio Alexandera Zvereva

VIDEO

Deportacijom Novaka Đokovića iz Australije i nemogućnošću nastupa na Australian Openu titula prvog favorita turnira pripala je Rafaelu Nadalu, koji je se plasirao u četvrtfinale pobijedivši francuskog tenisača Adriana Mannarina, dok je s turnira iznenađujuće ispao Nijemac Alexander Zverev.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Novak Đoković VIDEO

Nadal se jako mučio s Francuzom u prvom setu, koji je trajao čak 81 minutu i završio je duboko u tie-breaku. Španjolac je slavio sa 16-14 nakon čak pola sata u dodatnoj igri, a sljedeća dva seta odradio je puno lakše te je nakon ukupno dva sata i 43 minute igre bilo 7-6 (14), 6-2, 6-2 za 20-strukog osvajača Grand slam turnira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nadalu je to 45. četvrtfinale na nekon Grand slamu, a bio je pobjednik Melbournea 2009. i finalist 2012., 2014., 2017. i 2019. godine.

Australian Open

Za plasman u polufinale borit će se s Kanađaninom Denisom Shapovalovim koji je u tri seta sa 6-3, 7-6 (5), 6-3. pobijedio trećepostavljenog Nijemca Aleksandra Zvereva.

Sjajni Shapovalov je neočekivano lako stigao do pobjede, a bio je to razočaravajući izlazak za Zvereva, kojeg je prošle godine Novak Đoković izbacio u četvrtfinalu.

Australian Open

Plasman u četvrtfinale ostvarile su Amerikanke Jessica Pegula, pobjedom nad Grkinjom Marijom Sakari, te Madison Keys s trijumfom nad Španjolkom Paulom Badosa. Među osam najboljih je i Čehinja Barbora Krejčikova, koja je izbacila veteranku Viktoriju Azarenku.

Prolaz u četvrtfinale mješovitih parova ostvarili su Ivan Dodig i Francuskinja Kristina Mladenovic nakon što su s 6-2, 6-7 (10), 10-8 svladali Australce Rodionovu i  Polmansa.

Monfils izbacio srpsku senzaciju

Talijan Matteo Berrettini također se plasirao u četvrtfinale nakon što je u tri seta svladao 21. igrača svijeta, Španjolca Pabla Carena Bustu 7-5, 7-6 (4), 6-4.

Sedmi tenisač svijeta pobijedio je nakon dva sata i 22 minute.

Berrettini će u četvrtfinalu igrati protiv 17. nositelja Francuza Gaela Monfilsa, koji je ranije svladao srpskog tenisača Miomira Kecmanovića nakon tri seta.

Monfils je slavio s uvjerljivih 3-0 (7-5, 7-6 (4), 6-4) nakon dva sata i 37 minuta igre.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.