Obavijesti

Sport

Komentari 3

Nadalova trudna supruga u bolnici, mora na operaciju?

Nadalova trudna supruga u bolnici, mora na operaciju?

Nije poznato točno o čemu je riječ i što je razlog hospitalizacije, no Španjolci pišu kako liječnici razmišljaju o hitnoj operaciji. Rafe nema pa o Xisci brine njegova obitelj koja ju ne ispušta iz vida

Jedan od najvećih tenisača u povijesti Rafael Nadal je prije tri godine dugogodišnju vezu s Xiscom Perello okrunio brakom, a početkom ove godine kao plod njihove ljubavi stigla je vijest o prinovi u obitelji. Rafa će dobiti nasljednika.

Termin poroda je zakazan za kraj listopada, španjolski tenisač ovih dana nalazi se u SAD-u gdje iščekuje početak US Opena, a tamo su ga dočekale zabrinjavajuće vijesti o zdravstvenom stanju njegove odabranice. 

Wimbledon

Kako piše španjolski El Periodico, Nadalova supruga, koja je u 31. tjednu trudnoće, završila je u bolnici u jednoj privatnoj klinici u Madridu. Nije poznato točno o čemu je riječ i što je razlog hospitalizacije, no Španjolci pišu kako liječnici razmišljaju o hitnoj operaciji. Zasad je pod prismotrom liječnika kako ne bi došlo do komplikacija. Rafe nema pa o Xisci brine njegova obitelj koja ju ne ispušta iz vida. 

French Open

Nadal se prošli tjedan u Cincinnatiju vratio na teniske terene nakon dva mjeseca izbivanja, a Borna Ćorić zaustavio ga je već u drugom kolu. Nije Rafa bio na svojoj top razini, osjetio se izostanak mečeva, ali očito je i ovo bilo razlog njegovog lošijeg izdanja. 

Zasad nema nikakvih naznaka da bi se mogao povući s turnira, a ni zdravstveno stanje njegove supruge zasad nije poznato javnosti jer nitko iz obitelji nije se oglasio.