Obavijesti

Sport

Komentari 30

Dinamo osigurao pojačanje: Mišić ipak stiže na Maksimir!

Dinamo osigurao pojačanje: Mišić ipak stiže na Maksimir!

Sporting se nećkao, mijenjao uvjete, ali nekoliko sati prije kraja prijelaznog roka došlo je do preokreta. Josip Mišić će doći u Dinamo na posudbu do ljeta 2021. godine. A moći će igrati samo u HNL-u...

VIDEO

Josip Mišić (26) će na kraju ipak nositi Dinamov dres iako se činilo u ponedjeljak popodne da od njegovog dolaska neće biti ništa. 

Pokretanje videa...

Zoran Mamić o Jairu 01:07

Novi je to preokret u pregovorima između Sportinga iz Lisabona i Dinama. Josip je još jučer bio na korak od 'modrih', ali portugalski klub je zakomplicirao cijelu situaciju tako što je imao nove zahtjeve. Ipak, na kraju je došlo do dogovora i Mišić će stići na Maksimir i to samo četiri sata prije kraja roka. Potvrdio je to i klub iz Maksimira na službenim stranicama, a Josip je među 'modre' stigao na posudbu uz opciju kupnje.

Iako se činilo da je bivši igrač Rijeke daleko od Dinama, navečer se dogodio preokret. Dinamo je par sati prije kraja prijelaznog roka u HNL-u osigurao novo pojačanje. Doznajemo da Mišić dolazi iz Sportinga u Dinamo na posudbu do ljeta 2021. godine. Mišić će imati pravo nastupa u HNL-u, ali Zoran Mamić ga neće imati na raspolaganju u grupnoj fazi Europske lige.

Trenutno je ozlijeđen, oporavlja se od operacije prepona koju je imao u lipnju, a uskoro bi trebao početi trenirati. Nema sumnje kako će biti veliko pojačanje za Dinamo jer već ima iskustvo igranja u najjačem rangu hrvatskog nogometa. Nastupao je za Rijeku i Osijek.

Mišićev dolazak je dogovoren, ali 'modri' nisu uspjeli nagovoriti Portugalce da se predomisle što se tiče Rafaela Camacha koji ipak neće s Hrvatom doputovati u Zagreb.

Josip Mišić iza sebe ima odličnu sezonu u PAOK-u, bio je i u najboljoj momčadi tamošnje lige. No, cijela priča s korona virusom poremetio je financijske planove Grka, pa se Mišić ovoga ljeta vratio u Lisabon. Tamo se nije nametnuo, a u međuvremenu se dogodila ozljeda.

Hrvatski veznjak oduševljavao je u HNL-u u dresu Rijeke pod vodstvom Matjaža Keka, a na Rujevicu je tada i stigao jedini naslov u povijesti Hrvatske. Prošle sezone u dresu PAOK-a upisao je 32 nastupa, zabio šest golova, imao i 11 asistencija. Tržišna vrijednost iznosi mu 3 milijuna eura. Na posudbu u Dinamo dolazi do ljeta 2021. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom