Sport

Komentari 14

Nainggolanu su ukrali 150.000 eura, a u kasinu potrošio i više

Nainggolanu su ukrali 150.000 eura, a u kasinu potrošio i više

Belgijski nogometaš već je par puta pokraden za vrijeme igranje u Italiji, jednom 2014. i potom dvije godine kasnije, a sada su falsificirani čekovi na njegovo ime u vrijednosti 150 tisuća eura

Radja Nainggolan već je ranije u Italiji bio meta pljački, a sada je falsificiranim čekovima oštećen za oko 150.000 eura. I, dok su pretrage svih njegovih čekova, i lažnih i pravih, dovele policiju na, čini se, pravi put, također se otkrilo kako Nainggolan ima i ozbiljnih problema s kockom.

Već se ranije znalo da je veznjak Intera ljubitelj burnog života, cigarete i alkohol nisu mu strani, a i sam je rekao kako voli imati život i van nogometa.

A kako prenosi talijanska La Stampa, policija je kroz istragu našla i čekove koje je Nainggolan ispisao sebi u kasinu u Monte Carlu u kolovozu, a navodno se radi o povećim svotama novca.

No istraga je ipak donijela i nešto dobrog, a policija misli da su našli videosnimke grupe koja je kopirala čekove belgijskog veznjaka.

Nainggolanu je 2014. godine provaljeno u auto, a dvije godine kasnije grupa lopova ukrala je oko 200 tisuća eura vrijedne predmete iz njegove kuće.

Najčitaniji članci