Sport

Komentari 2

Najbolja na svijetu ima herniju diska: Pomaknuo se, al igrat ću

Najbolja na svijetu ima herniju diska: Pomaknuo se, al igrat ću

Rekao mi je da mogu igrati. Problem je u tome što se disk pomaknuo. No nije opasno, ne miče se svaki dan. Moram ojačati mišiće okolo da ga vratim u normalu ili bar zadržim tako gdje je, rekla je Halep

Prva tenisačica svijeta, Simona Halep, prije nekoliko dana saznala je neugodnu vijest. Njezini bolovi u leđima, zbog kojih je morala predati meč prvog kola na WTA turniru u Pekingu, posljedica su - hernije diska:

- Bila sam na magnetnoj rezonanci i otkrila da imam herniju diska. Moram popričati s doktorima, ali nadam se da se vraćam ubrzo - javila je na Twitteru svojim fanovima u utorak.

Slično je prošla Petra Martić, koja je morala pauzirati skoro godinu dana, da bi se onda vratila u životnoj formi, plasiravši se u osminu finala Roland Garrosa i Wimbledona. 

Halep se nada nešto bržem povratku, možda već i na kraju sezone na završnom mastersu u Singapuru. Nakon konzultacija s doktorom obrazložila je:

- Rekao mi je da mogu igrati. Problem je u tome što se disk pomaknuo. No nije opasno, ne miče se svaki dan. Moram ojačati mišiće okolo da ga vratim u normalu ili bar zadržim tako gdje je. Očekuje me terapija i masaža, bez tenisa - rekla je Rumunjka.

Halep je ove godine prvi put zasjela na tron WTA liste, a osvojila je i svoj prvi Grand Slam u karijeri - Roland Garros.

Najčitaniji članci